Ook Xbox One-versie Battlefield 4: Naval Strike uitgesteld

Afgelopen dinsdag wisten we al te melden dat DICE de pc-versie van Battlefield 4: Naval Strike heeft uitgesteld. Nu blijkt helaas dat ook de Xbox One-versie van dit DLC-pakket niet op de geplande datum zal verschijnen.

Wanneer bezitters van Microsofts next-gen console de DLC precies kunnen verwachten, is nog niet bekend. DICE praat op de Battlelog over een release “begin april”:

We have decided to delay the Xbox One version of Naval Strike because we want to address issues in the animation system that hinder players from engaging targets in set circumstances using popular weapon configurations. We know that many Battlefield 4 Premium owners wanted to play Naval Strike today. However, we didn’t want to release the new content until we believed it was quality content.
Premium-leden met een PlayStation 3/4 of Xbox 360 kunnen sinds dinsdag aan de slag met de Naval Strike DLC. Bezit je wel één van deze consoles, maar heb je geen Premium-lidmaatschap? Dan zul je moeten wachten tot 8 april.

 1.   
  Overload14's avatar

  Jammer voor de Pc en XboxOne gebruikers. Maar ik begin stilaan te denken dat ze op de Ps4 het misschien beter ook wat hadden uitgesteld. Want zelf heb ik op de nieuwe maps precies toch wat meer last van de Netcode dan op de vorige maps.

 2.   
  squidgyboy's avatar

  had ik dinsdag eindelijk de xdoos one.. kon ik de mappack niet spelen… ik hoop dat die erg snel uitkomt…

 3.   
  Goldcobra's avatar

  Voor mensen met een PC/Xbox One: Treur niet, jullie missen niks zoals het er nu voor staat. Ik heb Naval Strike op m’n PS4, en de rubberbanding is erger dan ik ooit heb meegemaakt, het is bijna niet te spelen (de 64 player game modes dan, de rest wel). Ik zou met plezier een paar weekjes wachten

 4.   
  Overload14's avatar

  Goldcobra schreef, "Voor mensen met een PC/Xbox One: Treur niet, jullie missen niks zoals het er nu voor staat. Ik heb Naval Strike op m’n PS4, en de rubberbanding is erger dan ik ooit heb meegemaakt, het is bijna niet te spelen (de 64 player game modes dan, de rest wel). Ik zou met plezier een paar weekjes wachten"

  Goed om te weten dat ik dan niet de enige ben met dat probleem.