Assassin’s Creed: Unity al geteased in Assassin’s Creed: Brotherhood

Hoe ver gaat de aankondiging van Assassin’s Creed: Unity terug? Eigenlijk vorige week officieel, maar de game had al een teaser in Assassin’s Creed: Brotherhood, aldus Jeffrey Yohalem, schrijver bij Ubisoft. Dit meldt hij in een tweet die onlangs is geplaatst.

In de laatste sequence van Assassin’s Creed: Brotherhood is een Phrygian Cap te zien, een symbool van de Franse Revolutie, van vrijheid. Echter, ook in Assassin’s Creed III is de onthulling van Unity gehint, want in die game is namelijk het Eye of Providence (of Masonic Eye) getoond.

Yup and AC3, the symbols pointed to American Revolution and French Revolution.
Zo ver gaan de hints dus terug en het is lang niet helemaal duidelijk geweest waar Assassin’s Creed naartoe zou gaan. De Franse Revolutie klinkt nu net iets duidelijker. Hieronder zijn de afbeeldingen uit Brotherhood en Assassin’s Creed III te zien.

Assassin’s Creed: Unity verschijnt eind 2014 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  defjam's avatar

  Volgens mij proppen ze in alle AC games de nodige hints naar allerlei tijdlijnen zodat ze later alle kanten op kunnen met het verhaal

 2.   
  420blazeit's avatar

  defjam schreef, "Volgens mij proppen ze in alle AC games de nodige hints naar allerlei tijdlijnen zodat ze later alle kanten op kunnen met het verhaal"

  Inderdaad, samen met die Cap zijn er ook dingen getoond in dat spel die naar andere tijden wijzen. Dus eigenlijk zegt dit niks.

 3.   
  ShadyXL's avatar

  Nou snap ik wel een beetje waarom ze richting de Franse revolutie zijn gegaan i.p.v. China, Japan of Egypte. Rond de tijd van Brotherhood dacht bijna niemand aan een setting in die regio’s (ik dacht er zelf pas rond Revelations aan, want ik had AC: Embers bij mijn Collector’s Edition gehad :P).

 4.   
  HWSHHZ's avatar

  Hierin is de AC serie volgens mij redelijk uniek! Vindt dit altijd wel leuk van Ubisoft! 馃檪

 5.   
  Sa.'s avatar

  Maar wat bedoelde die developer dan met “look at the stars” dit was volgens hem zijn hint voor AC5, maar dit is niet AC5 eigenlijk, dus misschien komt dat nog…