Witte Xbox One te koop op eBay voor slechts 2700 dollar

Microsoft gaf eigen medewerkers vorig jaar een bijzonder cadeau, namelijk een vrij unieke witte Xbox One. De witgekleurde Xbox One zou volgens Major Nelson misschien naar de consumentenmarkt komen, maar daarover is vooralsnog niets bekend.

De echte liefhebber kan zijn slag al eerder slaan, want via de Amerikaanse eBay is een witte Xbox One verschenen. De vraagprijs? Slechts 2699,95 dollar. Uiteraard exclusief verzendkosten. De console heeft verder de inscriptie “I Made This, Launch Team 2013” aan de voorzijde.

Er is al geboden op de witte console, maar of iemand ook echt 2700 dollar gaat betalen voor de bijzondere Xbox One is nog maar de vraag. Wellicht wachten de fans van wit wel op de consumentenversie. Of je koopt gewoon de zwarte variant natuurlijk.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fdennis's avatar

  Koopje…

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Als je deze nu koopt dan is die over 10 jaar zeker het dubbel waard omdat zo exclusieve is en ook alleen maar voor de mensen van xbox is gemaakt.

 3.   
  3333/3333's avatar

  Zo jammer dat die kinect wel gewoon standaard is, dat breekt het geheel een beetje.

 4.   
  SonOfTorture's avatar

  E Rommel schreef, "Zo jammer dat die kinect wel gewoon standaard is, dat breekt het geheel een beetje. "

  Met je eens!

 5.   
  Overload14's avatar

  Ik vraag me wel af wat er dan zo speciaal is aan deze Xbox buiten het wit kleurtje dat hem zo duur maakt.

 6.   
  Tom's avatar

  Deze witte uitvoering is enkel bedoeld voor Microsoft-werknemers die daadwerkelijk aan de console hebben gewerkt.

 7.   
  Tom's avatar

  Deze witte uitvoering is enkel bedoeld voor Microsoft-werknemers die daadwerkelijk aan de console hebben gewerkt. Dat is vrij speciaal en daarmee dus ook lekker prijzig op eBay.

 8.   
  Goldcobra's avatar

  ”Overload14″ schreef, "Ik vraag me wel af wat er dan zo speciaal is aan deze Xbox buiten het wit kleurtje dat hem zo duur maakt."

  Het feit dat deze alleen bestemd is voor medewerkers van Microsoft maakt deze Xbox speciaal. Behalve het kleurtje en de inscriptie is er niks speciaals aan, maar het gaat natuurlijk om de zeldzaamheid

 9.   
  Andrevantoever's avatar

  Vind de witte Xbox trouwens ook mooier als de zwarte,

 10.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Ik zou hem ook verkopen. Zo trots hoef je er niet op te zijn dat je meegewerkt hebt aan de ontwikkeling van dit apparaat 😆

  Excl verzendkosten? LOL

 11.   
  djonnieboy97's avatar

  jemig wat duur dan hou ik het toch maar bij mn ps4