GN Lunchtip: Als The Legend of Zelda vol met politie zat


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Iedereen die wel eens in de huid van Link is gekropen in The Legend of Zelda weet dat het eigenlijk maar een vaag verhaal is. Een klein jongetje dat een zwaard meekrijgt om de wereld te redden? Juustem, dat is alsof je aan een paar kleuters een geweer geeft en ze vraagt om de huidige toestand in Oekraïne op te lossen. Volstrekte kansloos dus! Al slaagt Link er dan wel weer in..

De vraag is echter hoe de wereld van The Legend of Zelda er nou eigenlijk uit zou zien als de realiteit en de arm van de wet er wél een rol zouden spelen? Om daarop antwoord te geven heeft Dorkly een video gemaakt waarin de game uitgebreid wordt met een politie-agent. Hoe deze combinatie van fantasie en realiteit samengaat kun je uiteraard hieronder bekijken!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Titanfall: Free the Frontier.

Eet smakelijk!

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Haha, zo geniaal xD BAM! Step away from the pantsless, mute child, sir!

  2.   
    Sympharion's avatar

    Geniaal! XD