Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Sniper Elite 3 Afrika – Behind The Scenes

Rebellion geeft een kijkje achter de schermen bij Sniper Elite 3: Afrika! Bekijk hoe de uitbreiding tot stand is gekomen hierboven.

 1.   
  3333/3333's avatar

  Een droom die uitkomt deze game, wat ga ik hier veel uren in steken straks!

 2.   
  Connorkill's avatar

  Lijkt me een pareltje, maar zonder demper lijkt stealth onmogelijk, dus zou je ervoor kunnen kiezen alleen de ‘eindbaas’ neer te schieten?

 3.   
  3333/3333's avatar

  Connorkill schreef, "Lijkt me een pareltje, maar zonder demper lijkt stealth onmogelijk, dus zou je ervoor kunnen kiezen alleen de ‘eindbaas’ neer te schieten?"

  Er bestonden nog geen dempers zoals we dat nu kennen. Enkel de welrod, een gedempte pistool. In sommige levels kun je ook omgevingsgeluid gebruiken om het geluid van het schot te maskeren.

 4.   
  Connorkill's avatar

  E Rommel schreef, "

  ”Connorkill” schreef, "Lijkt me een pareltje, maar zonder demper lijkt stealth onmogelijk, dus zou je ervoor kunnen kiezen alleen de ‘eindbaas’ neer te schieten?"

  Er bestonden nog geen dempers zoals we dat nu kennen. Enkel de welrod, een gedempte pistool. In sommige levels kun je ook omgevingsgeluid gebruiken om het geluid van het schot te maskeren. "

  Aha, klinkt als een uitdaging. Ik hoop wel dat je wel als een echte sluipschutter een bepaald doelwit moet afmaken en niet elk wehrmacht soldaatje dat in afrika rondloopt. Ik vind het overigens opmerkelijk dat je er naar uitkijkt om de manschappen van jou idool om te leggen ๐Ÿ˜›

 5.   
  3333/3333's avatar

  Connorkill schreef, ". Ik vind het overigens opmerkelijk dat je er naar uitkijkt om de manschappen van jou idool om te leggen ๐Ÿ˜› "

  Inderdaad opmerkelijk, maar ik vind de setting gewoon tof. Rommel was een goede generaal maar helaas van het verkeerde leger. ๐Ÿ˜‰