Metal Gear Solid: Ground Zeroes uitgespeeld in vijfenhalve minuut

Zoals je eerder deze week in onze review kon lezen is Metal Gear Solid: Ground Zeroes een uitstekende game, al heeft het spel wel één groot nadeel: het is ontzettend kort. Nu heb ik me persoonlijk nog drie uur weten te vermaken met de hoofdmissie, al kon je reeds in de GN Lunchtip van afgelopen woensdag zien dat het ook mogelijk is om de game binnen tien minuten uit te spelen.

Verschillende gamers hebben sindsdien geprobeerd om deze tijd te verbeteren en een YouTube-gebruiker genaamd Prowler Caboose lijkt erin te zijn geslaagd een nieuw wereldrecord neer te zetten. De beste man voltooide de game met een S-beoordeling (hij heeft dus tevens beide gevangenen bevrijd) in 5 minuten en 31 seconden. Benieuwd hoe je Ground Zeroes in je koffiepauze kunt uitspelen? Check dan onderstaande video.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Binnen iets meer dan 5 minuten heb ik alles gezien waar mensen nu €30,- voor neerleggen. Dit is gewoon echt een demo level waar je voor betaald.

  2.   
    Danielle.k's avatar

    Zelfs voor degene die er 2 a 3 uur over doen is 30 euro belachelijk.

  3.   
    scarface123's avatar

    daar betaal je toch geen 30 euro voor 1 missie in gta5 duurt al langer dan dit

  4.   
    Alias's avatar

    E Rommel schreef, "Binnen iets meer dan 5 minuten heb ik alles gezien waar mensen nu €30,- voor neerleggen. Dit is gewoon echt een demo level waar je voor betaald. "

    Naast de Ground Zeroes missie die je nu gezien hebt kun je nog 4 Side Op missies en 1 Extra Op missie doen. Waarvan de Extra Op missie min of meer bedoeld is voor de Metal Gear Solid veteranen. Of je €30,- wilt uitgeven aan een prologue met wat extra content is voor ieder verschillend.

  5.   
    GrijzeVos's avatar

    We weten het nu wel Gamersnet…

  6.   
    mp3gigant's avatar

    ik wacht wel op phantom pain dit is echt belachelijk

  7.   
    Thabigmanx's avatar

    ik moet zeggen dat ik me goed aan het vermaken ben met het debiele volk dat een speedrun ziet, er vanuit gaat dat er ook niets anders te doen is en vervolgens de conclussie trekken dat buiten die 5 minuten er niets anders in dat spel zit, heerlijk gewoon

  8.   
    420blazeit's avatar

    Alias schreef, "

    ”E Rommel” schreef, "Binnen iets meer dan 5 minuten heb ik alles gezien waar mensen nu €30,- voor neerleggen. Dit is gewoon echt een demo level waar je voor betaald. "

    Naast de Ground Zeroes missie die je nu gezien hebt kun je nog 4 Side Op missies en 1 Extra Op missie doen. Waarvan de Extra Op missie min of meer bedoeld is voor de Metal Gear Solid veteranen. Of je €30,- wilt uitgeven aan een prologue met wat extra content is voor ieder verschillend. "

    Ook al ben je fan, dan is de prijs nog niet helemaal goed te praten. Hoe lang was dit level trouwens al bekend? Kan me een trailer herinneren van precies dit level een aantal maanden terug. Dan hebben ze niet echt veel uitgevoerd daar (of het geld was op).