PC-versie Titanfall ontvangt NVIDIA-exlusieve features

Na de eerdere aankondiging van vandaag dat de rechten van Titanfall naar Electronic Arts gaan, is het ook bekend geworden dat de PC-versie van de game binnenkort Nvidia-exclusieve features zal verkrijgen. De partnerschap tussen NVIDIA en Respawn Entertainment werd onthuld op Nvidia’s website, waar het updates betreft voor de implementatie van onder andere TXAA, HBAO en ondersteuning voor 4K-monitoren.

Respawn hoopt hiermee in de toekomst veelvuldig updates te kunnen bieden die NVIDIA-gebruikers gelukkig maken. Of de game eveneens dergelijke ondersteuning zal krijgen voor de AMD-gebruikers onder ons is vooralsnog niet duidelijk. De besproken technologieën hebben in elk geval geen drastische impact op de gameplay, maar extra’s zijn natuurlijk altijd welkom voor de enthousiastelingen onder ons.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Komt voor mij goed uit. Heb wel ooit AMD/ATI gehad, maar ben al jarenlang bij Nvidia gebleven en zal ook voorlopig geen verandering in komen. 4K gaat voor mij nog volgens mij wel een jaartje duren.

  2.   
    morkop006's avatar

    Ben amd dus jammer, maarja wordt er ook niet heel vrolijk van. Ik hoop dat mere games gebruik gaan maken van resolution-scale als in bf4. Supersampling is toch veel beter dan dat blurry txaa :P.