Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tom Clancy’s The Division Snowdrop Engine – GDC 2014

Ubisoft toont in de video hierboven een technisch kijkje achter de schermen. Niet alles wat getoond wordt, zal ook daadwerkelijk in Tom Clancy’s The Division verschijnen. Eén ding is in ieder geval wel zeker: De Snowdrop Engine belooft prachtige beelden te bieden.

  1.   
    nick1295's avatar

    Ik zie elke keer dezelfde tunnel en dezelfde auto. Hopen dat ze de release wel nog dit jaar is.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Ziet er toch wel indrukwekkend uit wat ze met deze engine kunnen maken allemaal en in de toekomst.

  3.   
    HWSHHZ's avatar

    zeiden ze bij Watch Dogs ook niet zo iets?

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    ziet er goed uit!

  5.   
    Migueltje's avatar

    allemaal heel mooi, maar de engine geloof ik nou wel. ik wil gameplay en story trailers zien. Het liefst ook een releasedate

  6.   
    Sa.'s avatar

    Migueltje schreef, "allemaal heel mooi, maar de engine geloof ik nou wel. ik wil gameplay en story trailers zien. Het liefst ook een releasedate"

    Ik denk niet dat we een release dit jaar gaan zien, volgens mij heeft UbiSoft tijdens de e3 geprobeerd om de mensen te mind-blowen met prachtige next-gen gameplay die ze vervolgens pas in 2015 kunnen waarmaken. Ik denk dat ze daar bij massive hun eigen nieuwe egine nog moeten leren kennen en dat we de game echt pas midden 2015 gaan zien. Hetzelfde gold voor Watch_Dogs, tijdens de e3 2012 wisten ze ons helemaal weg te blazen met een game die niet eens kan draaien op de next gen en ook nog eens een halfjaar uitgesteld is.

  7.   
    HWSHHZ's avatar

    Is er al story van game bekend??? Is het een soort futuristische game met robots etc, of gewoon heden??

  8.   
    Tom's avatar

    Het spel speelt zich af in de niet zo verre toekomst, waarin een pandemie de openbare orde vreselijk verstoord. De spelers nemen de rol van The Division op zich, die ervoor moet zorgen dat er bepaalde regels nageleefd worden in de totale chaos. Daarnaast is Manhattan de setting voor de game, maar meer is er ook nog niet echt bekend, geloof ik.

    De engine ziet er in ieder geval bijzonder gemakkelijk uit om te bedienen. Hoop dat ontwikkelaars er snel mee uit de voeten kunnen. 🙂

  9.   
    Moodey's avatar

    Zo mappen is nog makkelijker dan in Gta Samp, waar je details moet improviseren. lijkt me wel vet om te doen

  10.   
    HWSHHZ's avatar

    Moodey schreef, "Zo mappen is nog makkelijker dan in Gta Samp, waar je details moet improviseren. lijkt me wel vet om te doen"

    Idd, lijkt mij ook heel erg vet!!

  11.   
    420blazeit's avatar

    Dus er kan geen code worden gebruikt? Beperkt dat het spel niet enorm tot wat de engine in basis kan?

  12.   
    ShadyXL's avatar

    Dit ziet er echt prachtig uit. Ik hoop echt dat ze bij de release nog de grafische pracht die ze hier laten zien kunnen waarmaken. PC lukt het sowieso wel, maar of de consoles het aan kunnen is nog de vraag.