Epic Games werkt aan nieuwe IP

Kennen we de Unreal Engine 3 Samaritan Real-Time Demo nog? De demo die in 2011 grote indruk maakte, lijkt nu de basis te gaan vormen voor een nieuwe IP van Epic Games. Dit werd duidelijk tijdens een panel-discussie bij de GDC in San Francisco.

Gedurende de panel-discussie, genaamd “Animation Bootcamp: Animation Prototyping for Games”, liet hoofd animator Jay Hosfelt weten dat Epic Games bezig is met een nieuwe IP. Hoewel er nog geen naam of releasedatum werd vrijgegeven, kon Hosfelt wel wat artwork tonen van de game die Epic Games zelf zal gaan uitgeven. Hoewel er nog niets zeker is, lijken de overeenkomsten tussen de artwork en de in 2011 verschenen demo duidelijk.

Epic Games is op het moment nog bezig met Fortnite en zal vermoedelijk deze week nog een aankondiging doen.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Project Nano / Blueprint?

  Nu Epic Gears of War gedropt en verkocht heeft, had Blueprint hun nieuwe grote franchise moeten worden. Als ik het me goed herinner stond het eerste deel, van ten minste 3 games, gepland voor dit jaar. Ik dacht eigenlijk dat de game al gecanceld was, maar blijkbaar is hij nog steeds in ontwikkeling?

  Overigens vermoed ik dat de ‘aankondiging’ deze week met Fortnite te maken heeft. 😉

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Fortnite, die is ook al meer dan 2 jaar in de maak. Aangekondigd op VGA 2011. Hopelijk komt Fortnite naar de Xbox One, want die game zag er wel leuk uit.