Tom & Peter: De Pilot voor een nieuw programma – wat denken jullie?

Vanaf half april gaat er best veel veranderen op GamersNET! We gaan namelijk werken met een heuse programmagids, met vaste video-items op vaste dagen. We gaan onder andere iedere week streamen, maar een ander nieuwe probeersel is deze, nog naamloze vlog van Tom & Peter!

De vraag is simpel! Wat vinden jullie ervan? Is het te lang? Is het te rommelig? Zijn we te knap voor video? 🙂

We horen graag jullie feedback en als jullie een leuke naam weten voor onze vlog, dan horen we dat graag!

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Ik lachte me helemaal rot om het stukje met de knipjes 😛
  Anyway, het is ietwat rommelig maar voegt wel toe aan de humo en daarnaast is het de test pilot. Vooral de video stukjes/plaatjes tussendoor waren erg on point ik dacht vaak aan hetzelfde
  Als naam denk ik misschien “De harde stellingen(of Vragen) met Peter & Tom” of “Gamersnet middaguurtje”?
  Wat stellingen:

   MMO’s en free to play.
   Het RTS genre en of het uit de slop te krijgen is.
   Zijn er teveel Evee evoluties (Mijn klacht uit de marathon haha)
   Steam en sales, is het slecht voor de industrie?
   De “Next gen consoles” zijn ze het waard?

  Ik zal er nog verder over nadenken..
  Edit: Heel de formatting gaat fout? Waarom werken nieuwe regels niet? Edit2: na het editen verdwijnt de opmaak van m’n comment for some reason not sure why..?

 2.   
  Poelghost's avatar

  Stelling: Game Developers en Uitgevers mogen niet liegen. (Ik noem bijv. Watch Dogs)

 3.   
  Tom's avatar

  Poelghost schreef, "Stelling: Game Developers en Uitgevers mogen niet liegen. (Ik noem bijv. Watch Dogs)"

  Maar daar zijn we het uiteraard zonder meer met elkaar eens. Vooral stellingen waarover we lekker met elkaar kunnen discussiëren, zijn het leukst! 🙂

 4.   
  djonnieboy97's avatar

  geniaal dit 😀

 5.   
  3333/3333's avatar

  Stelling: ‘Ubisoft is goed bezig.’

  Hier valt genoeg over te discussiëren lijkt me.

 6.   
  Tha Duck's avatar

  Ik vind het niet zo erg als jullie het met elkaar eens zijn, zeker niet als er meerdere dingen besproken worden zoals nu. Daarmee is de show een rollercoaster (hihi) aan nieuws, meningen en grapjes, en dat vind ik fijn. Maakt het leuk om naar te kijken. Als het maar één stelling was geweest had het filmpje van mij wellicht de helft korter gemogen.

  Maar zo was het leuk, goeie balans tussen inhoud en grappen en grollen.

  En over dat Rollercoaster dingetje: ik denk dat de meeste mensen er ontzettend blij mee zijn dat deze (mobile) game er komt. De generatie die is opgegroeid met Rollercoaster Tycoon is dezelfde generatie die nu smartphones gebruikt en over het algemeen niet al te veel meer gamet. Een mobiele versie van de game is een zegen voor hen denk ik.

 7.   
  3333/3333's avatar

  Tha Duck schreef, "
  En over dat Rollercoaster dingetje: ik denk dat de meeste mensen er ontzettend blij mee zijn dat deze (mobile) game er komt. De generatie die is opgegroeid met Rollercoaster Tycoon is dezelfde generatie die nu smartphones gebruikt en over het algemeen niet al te veel meer gamet. Een mobiele versie van de game is een zegen voor hen denk ik. "

  Zo’n beetje de hele redactie is opgegroeid met die game, en zij zouden niet zoveel meer gamen? Ik denk dat je hier een grote inschattingsfout maakt.

 8.   
  Tom's avatar

  Ik ben opgegroeid met RCT1 en RCT2, en ik zoek het absoluut niet een remake op mijn tablet te spelen. Ik wil gewoon toffe parken en achtbanen bouwen, niet om de zes minuten een Facebook-vriend moeten stalken voor dat ene stalletje wat ik nodig heb.

 9.   
  Kill Gamer 01's avatar

  De pilot ziet er goed uit, wordt een leuk nieuwe item.

  Naam: De Pom en Teter show! haha 😀

  Peter & Tom Coffee Time

  Peter & Tom Coffee Break

  Peter & Tom Lunching show

 10.   
  WoKingNL's avatar

  Tom schreef, "Ik ben opgegroeid met RCT1 en RCT2, en ik zoek het absoluut niet een remake op mijn tablet te spelen. Ik wil gewoon toffe parken en achtbanen bouwen, niet om de zes minuten een Facebook-vriend moeten stalken voor dat ene stalletje wat ik nodig heb."

  +1 Spijker op z’n kop

 11.   
  ronineter's avatar

  Naam: De Tom en Peter Show.(Referentie naar de Koen en Sander Show)

  Of Gamertijd(Referentie naar Somertijd)

  Stelling: Developers zijn tegenwoordig teveel bezig sociale features in games te bouwen die mensen helemaal niet willen.

 12.   
  cool ice's avatar

  ik vind het best een leuk idee, met die droge humor van jullie is het altijd wel leuk kijken 😛 het was wel een tikje rommelig, maar het gaat voor nu om het idee. ik zeg doen!

 13.   
  firehopper211's avatar

  Naam: Zicht van de Week ( Met twee ogen in de titel ) 😀

 14.   
  Petor's avatar

  Thanks voor de feedback allemaal!

  @Feres: je hebt ons inspiratie gegeven voor een titel van de show. Bedankt daarvoor! 🙂

  Genoeg voor een tweede pilot zou ik zeggen!

 15.   
  Tha Duck's avatar

  E Rommel schreef, "

  ”Tha Duck” schreef, "
  En over dat Rollercoaster dingetje: ik denk dat de meeste mensen er ontzettend blij mee zijn dat deze (mobile) game er komt. De generatie die is opgegroeid met Rollercoaster Tycoon is dezelfde generatie die nu smartphones gebruikt en over het algemeen niet al te veel meer gamet. Een mobiele versie van de game is een zegen voor hen denk ik. "

  Zo’n beetje de hele redactie is opgegroeid met die game, en zij zouden niet zoveel meer gamen? Ik denk dat je hier een grote inschattingsfout maakt."

  Nee, dat bedoel ik niet. 😉 Ik bedoel dat juist de niet zo fanatieke gamers vroeger een stuk fanatieker waren en dat zij een game als RCT zouden kunnen waarderen, juist omdat mobiele games een beetje hun max zijn op het gebied van gamen. Een game met leuke herinneringen nu op je telefoon kunnen spelen is voor hen waarschijnlijk interessanter dan voor Tom en Peter, juist omdat die wél fanatiek gamen en dus liever een volwaardige game zien in plaats van een mobiele adaptatie.

 16.   
  Tom 2.0's avatar

  De ultieme gamersvraag: zijn graphics belangrijk?

  Sinds we allemaal lopen klagen over dat Watch Dogs er slechter uit sinds de E3 trailer vind ik dit een best actueel onderwerp.