Release van de Week: inFamous: Second Son


Een nieuwe week staat altijd weer garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games. Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat inFamous: Second Son. inFamous: Second Son verschijnt donderdag exclusief voor de PlayStation 4. Ook de volgende games liggen deze week in de winkel:

DatumGamePlatform
18 mrtLuftrausersPC, PlayStation 3 en PlayStation Vita
20 mrtMetal Gear Solid 5: Ground ZeroesPlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One
21 mrtYaiba: Ninja Gaiden ZPC, PlayStation 3 en Xbox 360
21 mrtinFamous: Second SonPlayStation 4
21 mrtFinal Fantasy X & X-2 HD RemasterPlayStation 3 en PlayStation Vita

inFamous: Second Son draait om Delsin Rowe, een 24 jaar oude straatartiest met een uitgesproken afkeer van de overheid. Rowe beschikt ook over enkele coole superkrachten. Zo kan hij rook besturen (de speler doet dit via het touchpad van de DualShock 4 controller) en ook is hij in staat om de kracht van zijn vijanden te absorberen. Rowe neemt het op tegen het Department of Unified Protection, een overheidsafdeling die belast is met de taak om conduits te vangen. Rowe is, net als Cole McGrath uit de eerdere inFAMOUS-games, een conduit en dat verklaart waarom hij geen vriendjes is met de DUP.

Rook is het belangrijkste wapen van Rowe. Hij kan rookprojectielen en rokende vuurballen afschieten en ook een smoke-dash behoort tot zijn arsenaal. Daarnaast kan hij een rookwolk creëren om op die manier het zicht van vijanden te blokkeren. Rowe is in staat om rook te absorberen uit schoorstenen en ontplofte auto’s. Daarnaast gebruikt hij luchtkokers om zich vliegensvlug door de stad te bewegen.

inFamous: Second Son ligt vanaf vrijdag in de winkel.

  1.   
    djonnieboy97's avatar

    kan niet wachten tot ik eindelijk infamous second son kan gaan spelen
    dus als jullie vanaf donderdag of vrijdag een week ofzo oflanger niks van mij horen dan zit ik in mn kamer opgesloten en ben ik infamous aan het spelen 😛

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Moeilijke voor deze week. Had ook Metal Gear Solid V: Ground Zeroes kunnen zijn, maar inFamous: Second Son is ook zeker terecht.