World of Warcraft: Warlords of Draenor in de voorverkoop op Battle.net

De tijd vliegt! Nog maar even en alweer de vijfde uitbreiding van World of Warcraft, Warlords of Draenor, verschijnt op de markt. Recentelijk is ook de voorverkoop van deze Expansion Set van start gegaan op Battle.net, de online gamehub van uitgever Blizzard.

Opvallend aan Warlords of Draenor is dat er een Standard Edition voor €44,99 is, maar ook een zogenaamde Digital Deluxe Edition die voor €59,99 op de kop getikt kan worden. In deze speciale editie zit ook Level 90 Character Boost inbegrepen, die één in-game personage kostenloos opkrikt naar de level cap: Level 90.

De Level Boost die bij de pre-order geleverd wordt, kun je direct inzetten. De nieuwe uitbreiding daarentegen, laat nog even op zich wachten. Warlords of Draenor komt in ieder geval voor 20 december 2014 uit, maar meer kan Blizzard er nog niet over kwijt.

 1.   
  Bulletfox's avatar

  In de standard editie zit ook gewoon de lvl 90 boost, alleen bij de luxe krijg je een Mount en een companion.
  Ik heb de standard namelijk al gepreorderd en heb de boost dus al gehad.

 2.   
  fdennis's avatar

  Ik had altijd erg veel moeite mee met het levelen. Ik vond het op den duur saai en 1 tonig worden. Ik ging op een gegeven moment alleen maar dungies doen. Omdat levelen via quests zo tergend langzaam ging. Daarbij was het ook steeds hetzelfde. Dood 15 dwergen hier en dood 15 night elfs daar. Op een gegeven moment had ik het dus wel gezien. Maar als de lv 90 mogelijkheden tof zijn dan zou ik dit wel willen aanschaffen.

 3.   
  spaarvarke's avatar

  fdennis schreef, "Ik had altijd erg veel moeite mee met het levelen. Ik vond het op den duur saai en 1 tonig worden. Ik ging op een gegeven moment alleen maar dungies doen. Omdat levelen via quests zo tergend langzaam ging. Daarbij was het ook steeds hetzelfde. Dood 15 dwergen hier en dood 15 night elfs daar. Op een gegeven moment had ik het dus wel gezien. Maar als de lv 90 mogelijkheden tof zijn dan zou ik dit wel willen aanschaffen. "

  Bij 90 begint het pas echt… ’t levelen is indd erg saai, maar daar moet je ff doorheen.