The Last of Us al ruim 6 miljoen keer verkocht

Het bejubelde meesterwerkje The Last of Us is inmiddels al meer dan 6 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat is een indrukwekkende prestatie, zeker aangezien het hier gaat om een game die voor slechts één platform verschenen is.

Naughy Dog maakte dit nieuws bekend om zijn presentatie op de Game Developers Conference extra in de spotlight te zetten. Hier zal de ontwikkelaar praten over de technieken en processen die gebruikt werden bij de ontwikkeling van The Last of Us. Ook wordt er uitgeweid over Left Behind, de eerste singleplayer DLC die de ontwikkelaar ooit maakte.

Naar aanleiding van het succes van de game, besloot Sony om The Last of Us te verfilmen. Deze film is gebaseerd op het verhaal van de game. Het verhaal wordt neergepend door Neil Druckmann, de creative director van het spel. Ook andere belangrijke medewerkers van Naughty Dog zullen hun steentje bijdragen.

 1.   
  scarface123's avatar

  voor mij de beste game van 2013 samen met GtA5

 2.   
  assassin_MKA's avatar

  Ok. Nu voor PS4.

 3.   
  jamrex007's avatar

  Het is net zo veel verkocht als Tomb Raider.

 4.   
  JorikGamerNL's avatar

  Last of us was mijn goty, supergoed dat sony zoveel verkocht heeft. Ik ga zeker deel 2 kopen op de ps4!!

 5.   
  soldierarjan's avatar

  The last of us was mijn game van het jaar zo tof vond ik hem, kijk nu al zeer uit na de film hopelijk kan die het niveau van de game halen al zullen ze dan wel lange film moeten maken.

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Verdiend, een ijzersterke titel!

 7.   
  djonnieboy97's avatar

  en ik ben een van de 6 miljoen 😀 gave game

 8.   
  Daan's avatar

  Zeer terecht. Prachtig verhaal en mooie graphics! 🙂

 9.   
  Tom 2.0's avatar

  Laatst de docu gekeken over deze game. Details in graphics die mij niet eens eerder waren opgevallen kwamen daar in voor. Iemand bijvoorbeeld gezien dat Last of Us gebruikt maakt van bounce lightning? Dat is dat het licht kan reflecteren van objecten op elkaar, dat bijvoorbeeld een brandblusser die rood is een lichte rode gloed op de muur reflecteert. Ongelofelijk ziek!!

 10.   
  Leon 2.0's avatar

  Tot mijn grote schaamte ben ik nog altijd niet toegekomen aan deze titel. Moet toch echt een keer gebeuren!