GamersNET Radio: Aflevering 210 – win kaarten voor EINDBAAS!

Wisseling van de wacht! Na 209 afleveringen met onze Peter als presentator, nemen Tom en Daniël het stokje over. Ze bespreken alle ins en outs van de gaming-industrie van deze week, en geven daarnaast ook nog eens kaartjes weg voor het eerstvolgende EINDBAAS-concert in Amsterdam!

Natuurlijk komt verder ook de Release van de Week aan bod, bespreken de heren alle hectiek rondom Watch_Dogs en hoor je wat er allemaal speelt op de redactie van GamersNET.

NB: Tijdens het opnemen van GamersNET Radio hoorde Tom alle muziek en liedjes over zijn Turtle Beach headset, achteraf bleek alle muziek te missen. Jammer, Tom. Je bakt er niks van. Groetjes, Peter.

We heb je gegamed deze week? Heb je een leuke Top 5 of een tof onderwerp? Dat kun je natuurlijk insturen via [email protected], of laat het weten via #GNRadio op Twitter, hieronder in de reacties of via Facebook.

[radio]Luister hier naar aflevering 210 van GamersNET RADIO[/radio]

 1.   
  Ralph P Scene's avatar

  *gooit rotte tomaat richting Tom* Tom moet wel opletten 😉

 2.   
  JorikGamerNL's avatar

  lol die ene lijkt net een dronke opa!! 😆

  goede humor 😀

 3.   
  Tom's avatar

  game’s hunter schreef, "*gooit rotte tomaat richting Tom* Tom moet wel opletten ;)"

  Technisch mankement! Ik hoorde alle jingles en liedjes over de headset, maar ze zijn gewoon niet goed opgenomen. Erg jammer. Gelukkig hebben we het nummer van RoccoW even los erin kunnen zetten. 😉

 4.   
  WoKingNL's avatar

  Beetje jammer van de tunes Tom haha! Wel erg komisch om te zien alsnog. Leuke aflevering verder, peter zal wel nogsteeds een beetje gerust gesteld zijn door de show ookal ging het niet vlekkenloos 😉

 5.   
  Leukste's avatar

  Ik zat al te kijken. Waar is Peter?! Mijn broek houd ik nog even aan.
  De Tomb Raider Digital Edition gratis voor PS Plus op PSN heb ik ook gespeeld. Zeer vol met actie en jammer genoeg wat minder puzzels. Maar al met al een zeer goeie game.
  Hoop niet dat er reviews van games worden gemaakt als je 1 keer dood gaat.Maar dat zal wel niet.
  Jammer dat het faden van de stemmen tegenover de muziek niet goed ging. Vraag Peter hier nog even over om wat advies als je het nog eens in de herkansing mag doen. Maar je leert iets altijd met vallen en opstaan. Heb er dus alle vertrouwen in. 😉 Voor Peter een tip. Zet je telefoon maar uit als je op vakantie bent. 8)

  Rollercoaster Typhoon 2 heb ik veel gespeeld op de PC. Daarna heb ik de interesse erin verloren.
  Kan zelf niks met me PS4 voor 2-3 weken. Want mijn DS4 controller is opgestuurd voor reparatie. En ik heb geen tweede controller in mijn bezit. Heb gelukkig al de PS Plus instant collection van deze maand gedownload. Dus laat de rest maar even voorbij gaan. De Lightning Returns Final Fantasy XIII DLC heb ik niet zoveel mee. Heb een paar sets cadeau gehad bij mijn pre-order en daar doe ik het wel mee.