Captain America 3 grote Marvel klapper van mei 2016?

The Hollywood Reporter bericht op haar website middels een anonieme bron vernomen te hebben dat Marvel’s tot nu toe eerste film van 2016, welke gepland staat voor 6 mei van dat jaar, de derde Captain America-film zal zijn. Moeten we dit direct serieus nemen of zit er een addertje onder het gras?

Dat laatste lijkt het geval, want later in hetzelfde bericht laat The Hollywood Reporter weten dat het ook mogelijk zou kunnen zijn dat Captain America 3 op 8 juli van dat jaar verschijnt. Ook voor die datum kondigde Marvel eerder al een film aan, alleen is tot nu toe niet bekend welke dit zal worden.

We lijken dus wel met enige zekerheid te kunnen zeggen dat Captain America 3 in 2016 zal verschijnen. Eerder gingen er geruchten dat het vervolg op Guardians of the Galaxy op 6 mei 2016 zou verschijnen maar hier hebben we helaas niets meer van vernomen.

In hetzelfde weekend verschijnt ook Batman vs. Superman van Warner Bros. wat een aangename verassing was. Marvel opent namelijk al decennia lang de zomer met een film tijdens het eerste weekend van dat seizoen. Heel Hollywood stond dan ook te trillen op haar grondvesten toen Warner de releasedatum van hun superhelden-film bekend maakte.

Welke film Marvel ook uit gaat brengen op 6 mei 2016, het gaat naar alle waarschijnlijk het grootste openingsweekend worden in de geschiedenis van de wereldwijde box office. Kijken jullie ook uit naar allebei de films? Laat het ons hieronder in de reacties weten!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren