The Order: 1886 concept art toont London Underground, skyline en meer

Het onbekende blijft nog een beetje rond de PlayStation 4-exclusive The Order: 1886 hangen, want veel weten we nog niet van de game. De onlangs verschenen gameplay trailer heeft ons al een beter idee gegeven, maar we willen meer.

De Japanse site van The Order: 1886 brengt gelukkig meer, want er is concept art verschenen, wat ons de London Underground laat zien, maar ook een gigantische Engelse tuin en de skyline van Londen met een enorme zeppelin-achtige machine in de lucht.

Aanschouw het hier.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ziet er mooi uit maar laat nu eens wat echte gameplay beelden zien !!, ik denk dat de mensen hier meer op zitten te wachten.

 2.   
  fdennis's avatar

  Mooie screens maar ik weet nog steeds niet wat voor soort game dit gaat worden. Is het een open wereld game? En zo ja. Is het fps , 3rd person shooter of een rpg. Echt zoveel onduidelijkheden rondom deze game. En ik niet dat we voor de E3 echte gameplay beelden te zien krijgen.

 3.   
  assassin_MKA's avatar

  fdennis schreef, "Mooie screens maar ik weet nog steeds niet wat voor soort game dit gaat worden. Is het een open wereld game? En zo ja. Is het fps , 3rd person shooter of een rpg. Echt zoveel onduidelijkheden rondom deze game. En ik niet dat we voor de E3 echte gameplay beelden te zien krijgen. "

  ”Carlos0_0″ schreef, "Ziet er mooi uit maar laat nu eens wat echte gameplay beelden zien !!, ik denk dat de mensen hier meer op zitten te wachten."

  http://www.youtube.com/watch?v=W9OfQvB_AwQ

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Mooie screenshots en de gameplay zag er ook goed uit! Ik heb zin in deze game! 🙂

 5.   
  Jarek's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Ziet er mooi uit maar laat nu eens wat echte gameplay beelden zien !!, ik denk dat de mensen hier meer op zitten te wachten."

  Inderdaad. 😛