Offline spelen in SimCity zeer binnenkort mogelijk

In januari werd aangekondigd dat SimCity, na lang zeuren van de fans, toch eindelijk een offline modus zou krijgen. Inmiddels zijn we alweer twee maanden verder en het lijkt erop dat we de tiende update voor SimCity, die onder andere deze modus bevat, binnenkort mogen verwelkomen. Op de officiële Facebookpagina van SimCity is namelijk het volgende gepost door de ontwikkelaar:

Update 10 is in final testing. Almost there Mayors.
Een precieze datum is nog niet gegeven, maar het lijkt erop dat we niet lang meer zullen hoeven wachten.

 1.   
  Sacul's avatar

  Maar het was toch niet mogelijk Maxis? Alle systemen werden toch berekend op de servers omdat PC’s daar nooit krachtig genoeg voor zijn?

  Van ’t begin af aan al lariekoek geweest natuurlijk. Mijn grootste miskoop ooit. Pas als er grote maps beschikbaar zijn is het speelbaar.

 2.   
  3333/3333's avatar

  Sacul schreef, "Maar het was toch niet mogelijk Maxis? Alle systemen werden toch berekend op de servers omdat PC’s daar nooit krachtig genoeg voor zijn?
  "

  Dat werd ons destijds verteld inderdaad, blijkt dus niks van waar te zijn nu. Deze update komt een jaar te laat.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Maxis zal het afgelopen jaar niet stil hebben gezeten en nu pas met een patch komen die offline modus toevoegt. Er zullen gewoon aanpassingen worden doorgevoerd en misschien hebben ze wel de engine zodanig aangepast in het afgelopen jaar dat het misschien nu wel mogelijk is?

  Kan me nog herinneren dat Maxis had gezegd Sim City minimaal een jaar moesten uitstellen wanneer grote speelvelden + offline modus werd toegevoegd. Nu zijn we een jaar later en krijgen we toch nog offline modus.

  Wil Sim City niet zo verdedigen, ook ik vindt het een miskoop maar dit zie ik alleen positief. Ik persoonlijk heb geen problemen met only online, heb toch altijd internet maar kan best begrijpen dat andere niet zo’n luxe hebben als in Nederland waar een stabiele internet verbinding ligt.

 4.   
  Thabigmanx's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Maxis zal het afgelopen jaar niet stil hebben gezeten en nu pas met een patch komen die offline modus toevoegt. Er zullen gewoon aanpassingen worden doorgevoerd en misschien hebben ze wel de engine zodanig aangepast in het afgelopen jaar dat het misschien nu wel mogelijk is?
  Kan me nog herinneren dat Maxis had gezegd Sim City minimaal een jaar moesten uitstellen wanneer grote speelvelden + offline modus werd toegevoegd. Nu zijn we een jaar later en krijgen we toch nog offline modus.
  Wil Sim City niet zo verdedigen, ook ik vindt het een miskoop maar dit zie ik alleen positief. Ik persoonlijk heb geen problemen met only online, heb toch altijd internet maar kan best begrijpen dat andere niet zo’n luxe hebben als in Nederland waar een stabiele internet verbinding ligt. "

  Dat van die servers nodig te hebbe was gewoon bullshit, hackers hadden al offline mode en grotere maps all tijden geleden beschikbaar weten te krijgen

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Misschien dat ik de game dan toch nog eens oppak.

 6.   
  Majo's avatar

  Nu nog grotere maps en dan ben ik helemaal blij.

 7.   
  Musicman88's avatar

  Grotere maps is net zoals offline gewoon te doen. Alleen bij grotere maps moet je rekening houden met meer rekenkracht. Dus maak het gewoon beschikbaar Maxis en voor degene diens pc het niet trekt…upgraden.

 8.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  De onmogelijke offline modus was natuurlijk een fabeltje om ervoor te zorgen dat de game niet direct op alle torrent-sites terecht zou komen. Kan dit nog wel begrijpen. Maar goed, die grotere maps zouden inderdaad zeer welkom zijn.

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik heb het al een hele tijd niet meer gespeeld ik bouwde altijd maar, ik snapte er ook eigenlijk niks van nooit gedaan.
  Ik bouwde altijd en kwam nooit eens in de + met alles :P, maar ik zal hier door denk ik niet vaker gaan spelen.

 10.   
  emmie66's avatar

  SimCity 2013 PC game Offline version ^^nosTEAM^^
  http://thepiratebay.se/torrent/9797138
  werkt 100% zonder crack
  je kan het in NL spelen