Volledig kostuum The Flash onthuld

Enige tijd geleden werd bekend dat er gewerkt wordt aan een serie over superheld The Flash. Het idee voor de serie kwam voort uit het succes van de serie Arrow en wordt dan ook gezien als een spin-off serie. Oscar-winnend designer Colleen Atwood werd aan het werk gezet om het kostuum voor The Flash te ontwerpen en hieronder het resultaat.

Naast Grant Gustin als The Flash is ook een groot gedeelte van de rest van de cast bekend. Deze bestaat onder andere uit Candice Patton als Iris West, Jesse L. Martin als Iris’s father, Detective West, Michelle Harrison​ als Barry’s mother Nora Allen, Rick Gosnett als Central City Police Detective Eddie Thawne, Carlos Valdes als Cisco Ramon, Danielle Panabaker als S.T.A.R. Labs bioengineer Caitlin Snow, Tom Cavanagh als S.T.A.R. Labs CEO Harrison Wells, Patrick Sabongui als Police Captain David Singh, en John Wesley Shipp, bekend uit de originele TV-serie, in een nog onbekende rol.

Wanneer en of de serie ook op de Nederlandse televisie te zien zal zijn is nog niet bekend, de productie is in ieder geval nog in volle gang.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren