Gamersnet.nl

Release van de Week: Titanfall


Een nieuwe week staat altijd weer garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games. Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat Titanfall. Titanfall verschijnt donderdag voor de PC. De Xbox 360-versie zal vanaf 28 maart verkrijgbaar zijn. Niet alleen de PC-versie van Titanfall, maar ook de volgende games liggen deze week in de winkel:

Datum Game Platform
13 mrt Titanfall PC
14 mrt Darksiders Collection PC, PlayStation 3 en Xbox 360
14 mrt Dark Souls II PlayStation 3 en Xbox 360
14 mrt Yoshi’s New Island 3DS

Titanfall is de eerste game van ontwikkelaar Respawn Entertainment, de studio die is opgericht door de oorspronkelijk mensen achter Call of Duty. De game maakt veel gebruik van cloud-diensten voor extra rekenkracht. In deze first-person shooter nemen ‘pilots’ (mensen) het op tegen mech-achtige vijanden: de Titans. Bij de release van de game zijn er drie titans aanwezig, die je in verschillende mappen kunt vrijspelen door hoge scores te halen.

De game laat singleplayer en competitieve multiplayer samensmelten en doet een beetje denken aan Call of Duty. Echter, vanwege de verticale gameplay en de titans doet de game toch iets totaal nieuws.

Titalfall ligt vanaf donderdag in de winkel.