Twitch wordt komende drie jaar officiële streaming-partner van de E3

Na het positieve nieuws voor de Xbox One streams en mobiele games is er nu nóg een nieuwtje rondom Twitch te melden. Zojuist is namelijk bekend geworden dat Twitch een driejarige overeenkomst heeft gesloten om de E3 wereldwijd te streamen.

Twitch zal met een eigen booth in de South Hall van het Convention Center staan dit jaar. Het speciale Twitch E3-kanaal wordt geïntegreerd met alle aspecten van de beurs, waaronder E3 Insider en E3Expo.com. Daarnaast wordt de Twitch-feed door het hele Convention Center uitgezonden via monitors.

Met deze overeenkomst wil Twitch consumenten over de hele wereld nog intenser laten meegenieten van het heetste E3 nieuws, interviews en beelden van achter de schermen. De E3 2014 vindt van 10 tot en met 12 juni plaats in Los Angeles.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik hoop zoals elk jaar weer op mooie persconferenties en nu Twitch het gaat streamen hoop ik op een goede stream zonder te veel lag. Ik ben benieuwd naar de nieuwe aankondigingen, nog maar 3 maanden! 🙂

  2.   
    420blazeit's avatar

    Hoop dat hij er een stuk minder vaak uit knalt.

  3.   
    Leukste's avatar

    420blazeit schreef, "Hoop dat hij er een stuk minder vaak uit knalt."

    Tja, dat ligt aan de capaciteiten die ze hebben. Maar als het net als met het PlayStation Network is kun je lachen. Dat wordt afwachten dus.