Batman: Arkham Knight tot wel vijf keer groter dan Arkham City

De aankomende afsluiter van ontwikkelaar Rocksteady, Batman: Arkham Knight, moet de serie waardig gaan afsluiten. Deze game gaat volledig next-gen, dus zijn er genoeg mogelijkheden om Batman naar een hoger niveau te tillen.

Vandaar dat de PlayStation 4 en de Xbox One het ook bieden om een grotere en uitgebreidere spelwereld te kunnen creëren. In een interview met GameInformer zegt Tim Hanagan, de lead en combat programmer van Rocksteady, dat er wel drie tot vijf keer zoveel vijanden op het scherm te vinden zijn in Gotham City.

At any given time, there are between three to five times the number of thugs active in Gotham City than there were in Arkham City
De activiteit van vijanden wordt dus vergroot, maar ook brengt de developer ons een groter gebied om met Batman rond te rijden of te zweven, want Gotham in Batman: Arkham Knight wordt volgens Hanagan zo’n vijf keer groter dan de stad uit Batman: Arkham City. Dit geeft de speler veel meer ruimte, en we mogen hopen dat de stad interessant genoeg is om met de Batmobile de straten (on)veilig te kunnen maken.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Ook nog groter dan de Gotham City uit Origins?

  2.   
    bullet0verdose's avatar

    dat is niet slecht ;o

  3.   
    ozzman's avatar

    Als er dan ook nog minimaal 5 keer meer te doen valt vindt ik het prima.
    Laatste Batman game, weliswaar niet van rocksteady, was ook groter dan arkham city alleen daar was toch minder te beleven.
    Dus eerst zien (en gespeeld hebben) dan geloven

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Je zal bijna een GTA V Los Santos/Blaine County wereld verwachten met alleen maar Batman characters. 🙂