Guerrilla Games voegt twee gratis mappen toe aan Killzone: Shadow Fall

De Amsterdamse ontwikkelaar Guerrilla Games heeft zojuist twee nieuwe, gratis mappen uitgebracht voor Killzone: Shadow Fall. Deze dragen de titels The Hangar en The Cruiser met zich mee. Beide mappen zijn te zien in onderstaande trailers en nu te downloaden uit de PlayStation Store.

Heb je Killzone: Shadow Fall nog niet in je bezit? Dan hebben we goed nieuws: vanaf vandaag kunnen alle PlayStation 4-bezitters de multiplayer-modus van Killzone: Shadow Fall een week lang gratis uitproberen. Een PlayStation Plus-abonnement is hiervoor niet vereist. Ga dus snel naar de PlayStation Store en start de download!

  1.   
    Overload14's avatar

    Ook al vind ik Shadow Fall vrij teleurstellend vind ik dit toch nog wel een goed initiatief van Guerrilla games. Want tegenwoordig zouden ze al 15 euro voor zon dingen vragen. Hiervan kunne andere game ontwikkelaars ook nog wel wat van leren.

  2.   
    assassin_MKA's avatar

    Leuke mappen. ‘The Hangar’ vond ik vooral heel plezant.

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    De multiplayer van Killzone: Shadow Fall is best tof, dus misschien moet ik die maar weer eens oppakken. Twee gratis maps is toch niet verkeerd en ik heb m’n PS4 al veel te lang niet aangeraakt…

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Gratis DLC is nooit verkeerd. Ook ooit maar weer de multiplayer oppakken, mis het online gamen af en toe een beetje.

  5.   
    Leukste's avatar

    Je kon al van tevoren zien dat ze er aankwamen, omdat ze al bij je uitdagingen in de lijst voorkwamen. Heb beide nieuwe maps gisteren al gespeeld. En ook voor mij speelt “de Hangar” fijner dan “de Kruizer”. Wel moet ik er bij vermelden dat als je met 6 of 4 spelers (bij het verbinden met spelers of als je in een nieuw aangemaakt spel begint met spelers) speelt op de map, je er verzekerd van kunt zijn dat ze je base lopen te campen.
    Hebt tot noch toe ook nog geen echt voordeel gezien in de aanschaf van de KZ:SF Season Pass.