Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Need for Speed: Rivals Koenigsegg One:1 DLC Trailer

EA heeft middels deze trailer bekendgemaakt dat je jouw wagenpark in Need for Speed: Rivals gratis uit kan breiden met een spectaculaire racemonster: de Koenigsegg One:1!

 1.   
  thom.seagal's avatar

  ziet er goed uit

 2.   
  HWSHHZ's avatar

  Sorry, maar volgens mij lopen jullie een beetje achter! er zzijn al 2 dlc’s van NFS, en nooit voorbij zien komen op GamersNet! maar misschien heb ik er dan over heen gekeken, in dat geval heb k niks gezegd…

 3.   
  Leukste's avatar

  De game zelf is al goed genoeg voor mij. Die auto’s die je dan nog tegen betaling kunt aanschaffen kan ik wel missen.:wink:

 4.   
  HWSHHZ's avatar

  Leukste schreef, "De game zelf is al goed genoeg voor mij. Die auto’s die je dan nog tegen betaling kunt aanschaffen kan ik wel missen.:wink: "

  Sorry, maar dat ben ik niet (helemaal) met je eens! Ik weet niet op welk platform je speelt, maar op de pc is de game eigenlijk gewoon ruk, en de boosdoener daarvoor is 30 fps. Zolang ze daar geen update voor uitgeven raak ik de game niet meer aan! Op sommige plaatsen in de game wordt de fps zelfs zo laag, dat het gewoon stotterige beelden zijn, en nee dit alles komt niet door mijn pc want die is voor NFS nog “high-end” genoeg om deze game goed te spelen…
  Maarja meningen verschillen natuurlijk! 😛