Dead Nation: Apocalypse Edition komt in maart naar PlayStation 4

Alweer drieënhalf jaar geleden verscheen de topdown zombieshooter Dead Nation voor de PlayStation 3 en deze vermakelijke shooter van Resogun-ontwikkelaar Housemarque zal ook naar de PlayStation 4 en PlayStation Vita komen. Tot op heden was nog altijd onbekend wanneer, al waren er onlangs geruchten dat de PlayStation 4-versie van Dead Nation onderdeel zou zijn van de Europese PlayStation Plus-update van maart., evenals onder andere Tomb Raider (PS3) en Smart As… (PlayStation Vita).

Hoewel een officiële bevestiging van het deelnemen van Dead Nation aan de Instant Game Collection tot op heden uit is gebleven, heeft Sony inmiddels wel degelijk bevestigd dat de PlayStation 4-versie van de game, getiteld Dead Nation: Apocalypse Edition, in maart zal verschijnen. Op de Aziatische PlayStation Blog is namelijk onthuld dat Dead Nation: Apocalypse Edition onderdeel zal zijn van de Instant Game Collection en vanaf 6 maart gratis te downloaden zal zijn voor Aziatische PlayStation Plus-abonnees.

Het lijkt dan ook aannemelijk dat Nederlandse PlayStation 4-bezitters eveneens binnenkort aan de slag kunnen met deze vernieuwde versie van Dead Nation en wellicht blijken dus ook de andere games uit het PlayStation Plus-gerucht waar.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    erg leuke game wel tijdje op ps3 gespeeld maar zeer moeilijk.