Bèta Titanfall zag 2 miljoen unieke spelers

Afgezien van een paar kritische noten waren wij zeer te spreken over de bèta van Titanfall. De langverwachte game van Respawn Entertainment staat bij veel mensen in het vizier, want volgens community manager Abbie Heppe hebben maar liefst 2 miljoen mensen meegedaan aan de bèta van Titanfall.

Heppe liet weten dat het ontwikkelteam op dit moment druk bezig is om bugs en andere problemen te verhelpen, zodat de game straks een soepele lancering heeft:

You never want to say that everything is going to be perfect. Obviously there are things that can change. But you don’t want to say, ‘oh, no, there will still be problems,’ because you don’t want to give people a lack of confidence in what you’re doing.

I think that this beta was really about giving people confidence that not only will we be communicative with them, but we’re actively trying to work out any bugs now.

Titanfall verschijnt 13 maart voor de pc en Xbox One. Twee weken later ligt de Xbox 360-versie in de winkels.

  1.   
    gamepower's avatar

    2 milj is wel erg veel, ik heb hem ook binnen gehaald op mijn xbox one, maar ik heb besloten de game niet te kopen, hij speelde goed en de potjes waren heel vet, maar ik denk na een paar uur dat de verveling er wel zal inslaan of ze moeten er genoeg maps insteken, maar als ze de maps enkel als DLC aanbieden hoeft het voor mijn niet, want ben niet van plan 100 den euro’s erin te stoppen!

  2.   
    ShadyXL's avatar

    gamepower schreef, "2 milj is wel erg veel, ik heb hem ook binnen gehaald op mijn xbox one, maar ik heb besloten de game niet te kopen, hij speelde goed en de potjes waren heel vet, maar ik denk na een paar uur dat de verveling er wel zal inslaan of ze moeten er genoeg maps insteken, maar als ze de maps enkel als DLC aanbieden hoeft het voor mijn niet, want ben niet van plan 100 den euro’s erin te stoppen!"

    Volgens mij is er op de release dag 14 mappen beschikbaar. Zal voorlopig vast wel genoeg zijn.

    2 miljoen is best veel. Toch ben ik niet verrast (ook al is het een bèta).

  3.   
    ChielB's avatar

    Een gratis bèta is natuurlijk al snel populair, al blijft het met 2 miljoen een heel net aantal. Heel benieuwd hoeveel mensen na de bèta ook genoeg interesse hebben om de game daadwerkelijk te kopen straks.

    En met 2 mappen heb ik me tijdens de bèta erg goed vermaakt, laat staan met 14/15 mappen straks. Zolang het maar goed gebouwde omgevingen zijn. Liever kwaliteit dan kwantiteit.