Nieuwe Tony Hawk-game in ontwikkeling bij Activision

De skateboard-games van skater Tony Hawk hadden vroeger een bijna legendarische status, sindsdien is de franchise echter bergafwaarts gegleden en ondertussen is de serie, die als laatste release de matige HD-remake van Tony Hawk’s Pro Skater in 2012 kende, op sterven na dood. Voor fans van Tony Hawk lijkt er echter licht te zijn aan het einde van de tunnel. Zo liet Tony Hawk zelf al onlangs in een radioshow liet weten dat hij meewerkt aan een nieuwe game, die hij omschreef als ‘pretty cool’.

Nu heeft uitgever Activision, die ook de voorgaande Tony Hawk-games publiceerde, bevestigd dat men met Tony Hawk samenwerkt aan een nieuw project en dat we spoedig nieuwe informatie mogen verwachten:

Activision can confirm that they have something in the works with Tony Hawk.

More info is coming soon.

De grote vraag is nu wat we van deze nieuwe game mogen verwachten, Tony Hawk liet eerder al weten geen bezwaar te hebben tegen een uitstapje naar de mobiele platformen.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Na Tony Hawk’s Underground 2 begon de serie uitgemolken aan te voelen maar Tony Hawk’s Pro Skater HD was gewoon pure bagger. Beter stoppen ze met deze serie in plaats van hem nog verder kapot te maken.

  2.   
    ChielB's avatar

    Nog even en er komt een Guitar Hero Remixed Edition. Zure melk opwarmen wordt niet lekkerder natuurlijk. 😛

  3.   
    Tom's avatar

    Ik weet toevallig dat hij zelf geïnteresseerd was in ‘the power of Kinect’. Tony Hawk: Ride was niet helemaal de motion controlled skateboarder die we wilden, maar wie weet bakken ze er nog wat van met de nieuwe Kinect.

    Ben oprecht benieuwd met waar ze mee op de proppen komen. Het zou zo maar eens de ommekeer van de franchise kunnen worden. Nieuwe generatie, nieuwe kansen?

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    ik ben nu al geïnteresseerd

  5.   
    firehopper211's avatar

    Zou deze poging weer eens een keer slagen? 🙁

  6.   
    Rise Against's avatar

    Als ze weer een ‘echte’ Tony Hawk game gaan maken hoop ik dat ze geleerd hebben van Pro Skater HD. Wat een verschrikkelijke physics had die game!

  7.   
    scarface123's avatar

    zit meer te wachten op een skate 4