Far Cry 4 speelt zich mogelijk af in de Himalaya

Naar verluidt is Far Cry 4 momenteel in ontwikkeling bij Ubisoft Shanghai en volgens recente geruchten zou men na de tropische omgevingen, droge zandvlakten en gevaarlijke jungles met deel 4 richting de sneeuw gaan.

Volgens Supperannuation, een ‘insider’ in de industrie die wel vaker op het juiste spoor zit met geruchten, speelt Far Cry 4 zich namelijk in (en rondom) de Himalaya af. Mogelijk keren ook weer monsters in een bepaalde vorm terug. Via Twitter meldde Superannuation:

Het fenomeen ‘monsters’ zal niet door iedereen even enthousiast ontvangen worden. Volgens velen ging Far Cry 1 de mist in toen de mutanten aan bod kwamen. Uiteraard blijft het vooralsnog slechts een gerucht.

Zou jij een Far Cry in de sneeuw zien zitten? Of liever toch de warmte van een tropisch eiland? Of Terschelling? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  HWSHHZ's avatar

  absoluut geen ‘monsterd’ of wat dan ook, k heb een hekel aan zulke duidelijke neppe shit games!! en tog liever de tropische regenwouden, jungles en shit dan de Himalaya denk ik!

 2.   
  DexMax's avatar

  Het fenomeen ‘monsters’ zal niet door iedereen even enthousiast ontvangen worden. Volgens velen ging Far Cry 1 de mist in toen de mutanten aan bod kwamen.

  Precies mijn gedachten. Weg met die monsters. Maak gebruik van de prachtige omgevingen waar Far Cry om bekend staat.

 3.   
  Sa.'s avatar

  Ik zie het liefst gewoon weer een prachtige omgeving en vette gameplay. Niks met rare monsters etc.

 4.   
  assassin_MKA's avatar

  Een beetje variatie mag ook.

 5.   
  3333/3333's avatar

  Zowel Far Cry als Uncharted verloren hun kracht toen er ineens mutanten bijgesleept werden. Dat was gewoon creatieve armoede.

 6.   
  Jemigzeg's avatar

  Misschien krijgen we als dit de juist locatie word wel Yeti’s!?!

 7.   
  Leon 2.0's avatar

  E Rommel schreef, "Zowel Far Cry als Uncharted verloren hun kracht toen er ineens mutanten bijgesleept werden. Dat was gewoon creatieve armoede. "

  Helemaal mee eens, voelt voor mij ook aan als een zwaktebod! Was er in Uncharted zeker geen fan van, Far Cry 1 heb ik, mede daardoor, eigenlijk nooit echt gespeeld. Met yeti’s zou ik overigens nog wel kunnen leven, als ze eenzelfde functie hebben als tijgers ed in Far Cry 3.

 8.   
  Hillianii's avatar

  Doe mij maar de Himalayas ๐Ÿ™„

 9.   
  D_Dog's avatar

  locatie maakt me niks uit, maar aub GEEN monster. Wat had ik daar een hekel aan zeg. Oh, verschrikkelijk.

 10.   
  mmx's avatar

  Heel simpel antwoord ik ben het met Rommel eens geen monsters erbij .

 11.   
  Houserz's avatar

  Als er maar geen monsters in zitten vind ik het prima, die achterlijke apen uit deeltje 2, BAH
  De himalaya vind ik wel een heel goeie, je kan daar echt hele toffe tempels beenken in de diepste krochten van en berg en misschien wel een yeti ๐Ÿ™‚ eentje , niet 10

 12.   
  Dynastickiller's avatar

  sneeuw lijkt me best tof! maar monsters nee ๐Ÿ˜†

 13.   
  Majo's avatar

  Hopelijk vinden ze een manier om Vaas toe te voegen aan Far Cry 4. Al is het maar omdat Michael Mando zo’n goede acteur is.

 14.   
  Ralph P Scene's avatar

  ik zie wel, ik wacht eerst op een bevestiging

 15.   
  lassieman's avatar

  Zou ook kunnen dat ze dit expres lekken om de ‘publieke opinie’ te peilen. De Himalaya klinkt in ieder geval vrij saai, heb liever een jungle of iets dergelijks. En monsters zijn al helemaal niks!

 16.   
  MisterMDW's avatar

  Sneeuw lijkt mij wel vet ! En als ze monsters net zo doen als een tomb raider achtige setting bijvoorbeeld dan kan dat best interessant zijn denk ik ๐Ÿ™„

 17.   
  noah81's avatar

  Doe maar in de stad ipv bergen, amsterdam bijvoorbeeld ๐Ÿ™‚

 18.   
  3333/3333's avatar

  ”watti81″ schreef, "Doe maar in de stad ipv bergen, amsterdam bijvoorbeeld :)"

  Amsterdam, het open riool van Nederland. Nee bedankt.