Forza 5 meer dan een miljoen keer verkocht, aldus Microsoft

Hoewel we hier in Nederland nog steeds op de Xbox One zitten te wachten, laat Microsoft weten dat Forza Motorsport 5 inmiddels al de magische grens van een miljoen verkochte exemplaren heeft weten te overschrijden.

Microsoft maakt de wereld via Xbox Wire deelgenoot van deze zojuist bereikte mijlpaal:

Forza Motorsport 5 has been embraced by Xbox One fans worldwide, with more than one-third of console owners purchasing the game since its November 22 launch. It is the best-selling racing game by console attach over the past decade.
Uit deze berichtgeving kunnen we ook opmaken dat de Xbox One op dit moment op meer dan drie miljoen verkochte exemplaren staat. Naast dit bericht is ook de eerste nieuwe track beschikbaar gekomen. De track Road America is gratis beschikbaar voor alle spelers.

  1.   
    dav1d's avatar

    Wat ik nu ga zeggen is wellicht een onpopulaire opinie. Maar het bleek al eerder dat de x one meer games verkoopt dan de ps4. Het lijkt erop dat de meesten voor de ps4 kiezen, maar dat de xbox spelers meer plezier uit hun console halen tot nu toe.

  2.   
    FioranoJC's avatar

    dav1d schreef, "Wat ik nu ga zeggen is wellicht een onpopulaire opinie. Maar het bleek al eerder dat de x one meer games verkoopt dan de ps4. Het lijkt erop dat de meesten voor de ps4 kiezen, maar dat de xbox spelers meer plezier uit hun console halen tot nu toe. "

    Hoeveelheid games staat niet gelijk aan plezier. Je kan het ook andersom zien: PS4 bezitters halen meer plezier uit hun games. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    gamepower's avatar

    @dazv1d ik moet jou wel gelijk geven, ik heb me nog geen sec stilgezeten op mijn xbox one! sinds de lunch 22 nov heb ik mijn 360 in de kast opgeborgen, en hij is er niet meer uit geweest ๐Ÿ˜‰
    topgames als DR3, forza5, KI, Ryse zijn excl en geven je echt waar voor je centen!

    @fioranoJC

    welke games zou de ps4 bezitter dan moeten kopen? er zijn er geen!

  4.   
    JohnnyBNL's avatar

    Jullie hebben allemaal een punt ๐Ÿ˜€

  5.   
    dav1d's avatar

    FioranoJC schreef, "

    ”dav1d” schreef, "Wat ik nu ga zeggen is wellicht een onpopulaire opinie. Maar het bleek al eerder dat de x one meer games verkoopt dan de ps4. Het lijkt erop dat de meesten voor de ps4 kiezen, maar dat de xbox spelers meer plezier uit hun console halen tot nu toe. "

    Hoeveelheid games staat niet gelijk aan plezier. Je kan het ook andersom zien: PS4 bezitters halen meer plezier uit hun games. ๐Ÿ˜‰ "

    Als ik geen games koop op mijn console, dan vind ik het ding waardeloos. Zo heb ik plezier gehad van mijn wii, maar als ik kijk dat ik ongeveer 5 keer zoveel xbox spellen heb, dan weet ik wel welke console voor mij belangrijker is. Overigens ben ik wel heel erg blij met mijn wii u.