Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Order: 1886 on PlayStation 4 Trailer

Nog dit jaar moet The Order: 1886 voor de PlayStation 4 verschijnen en hoewel veel gamers hier reikhalzend naar uitkijken, hebben we nog altijd opvallend weinig van de game gezien. Met deze trailer komt daar weer wat verandering in.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Grappig om te zien dat je helemaal overgehaald kan worden na het zien van de trailer van een game die helemaal niet of zelf ver onder je eigen radar zat.

  Na veel video’s te hebben gezien en info te hebben gelezen die je nu op het web kan vinden waar deze game over gaat heb ik dan deze ook gelijk op mijn wenslijst gezet, en het heeft ook zeker mijn interesse gewekt voor deze game!

 2.   
  Andrevantoever's avatar

  De graphics van deze game, Peuk werk!

 3.   
  Sam12-45_'s avatar

  Ik snap eerlijk gezegd niet waarom mensen hier zo erg naar uitkijken. Er is weinig informatie over de game en in de trailers van deze game kom je nog steeds niet veel meer te weten.

  Maar voor zover de dingen die ik erover weet lijkt mij de game wel vet. Alleen ik wil toch echt meer weten voordat ik het koop.

 4.   
  Fabianb's avatar

  Ondanks dat je eigenlijk niks te weten komt van de game zie je wel dat het onwijs mooi is gemaakt. Zit aardig wat werk in.

 5.   
  fdennis's avatar

  Deze trailer kan zo in de top 10 slechtste trailers ooit. Het verteld je gewoon helemaal niets. Tja dat er een weerwolf ofzoeits in de game zit. Maar verder… Zeer inhoudloos.

 6.   
  soldierarjan's avatar

  Ziet er erg mooi eruit ,maar veel wijzer word je er ook niet van.

 7.   
  ShadyXL's avatar

  Ben ik nou de enige die juist wel iets in deze trailer leert? Ik vind het jammer dat het geen gameplay trailer is, maar dit vind ik ook goed. Ik vond het een prachtige trailer.

 8.   
  Noice!'s avatar

  Deze game met z’n strakke graphics en steampunk/ Victoriaanse stijl had zeker m’n aandacht, tot deze trailer. Grafisch is het vast smullen dalijk, maar het blijkt gewoon een cover-shooter te zijn; gears of war met mooie pakkies. Echt een tegenvaller voor me! En dan ook nog van die verschrikkelijke QTEs… Dan te bedenken dat dit eigenlijk de exclusive was, samen met Driveclub, waarin ik het meest ge├»nteresseerd was. Ik hoopte op een actie- game met detective elementen ofzo ­čÖü

 9.   
  Daniel Z's avatar

  Ik hoop deze game niet teveel te gaan hypen, want dan kan het alleen maar tegenvallen. Deze trailer is echter wel awesome, als de vijanden maar niet te buitenaards raar zijn, mag ook wel eens wegblijven. Nu wachten op gameplay!

 10.   
  Louike's avatar

  er is inmiddels ook een gameplay trailer uitgekomen:

  http://tweakers.net/video/8759/eerste-gameplaybeelden-van-the-order-1886.html