Mogelijk een solo-film voor Black Widow

In april verschijnt Captain America: The Winter Soldier en in deze film is Scarlett Johansson alweer voor de derde keer te zien op het witte doek als Black Widow. Marvel is volgens studiobaas Kevin Feige ook nog lang niet klaar met het personage. In een interview liet hij weten dat Black Widow een grote rol krijgt in The Avengers: Age of Ultron en dat een solo-film een logische volgende stap voor het personage zou zijn.

“We komen meer te weten over haar verleden,” vertelde Feige over de tweede Avengers-film “We komen te weten waar ze vandaan komt en waarom ze zo geworden is. Om dat verder te kunnen ontdekken in haar eigen film zou geweldig zijn en daar werken we nu ook al aan.”
Allereerst zal Black Widow dus verschijnen in Captain America: The Winter Soldier. Volgens Kevin Feige zal deze film voor vele veranderingen in het Marvel Cinematic Universe zorgen.
“We wilden dat zowel Cap als het volledige cinematic universe totaal anders zijn aan het einde van Winter Soldier dan aan het begin. Als we de Avengers ontmoeten in Age of Ultron bevinden ze zich dan ook in een totaal ander landschap dan in de eerste film. Dat is deels omdat we van het ritme houden dat de comics hebben. Elk van de personages heeft zijn eigen reeks, maar soms komen ze samen voor een grote gebeurtenis of een crossover, dan gaan ze weer uit elkaar en komen ze weer samen.”

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren