Ruud van Nistelrooy keert terug uit pensioen voor FIFA Ultimate Team Legends

Ruud van Nistelrooy, zonder twijfel één van de beste Nederlandse voetballers die ooit heeft geleefd, besloot na een rijke carrière in 2012 met pensioen te gaan. Daarmee verviel voor ons gamers ook elke kans om in FIFA nog met deze grootheid te spelen, maar gelukkig komt daar binnenkort verandering in.

Van Nistelrooy zal namelijk speciaal voor FIFA Ultimate Team terugkeren uit zijn pensioen. Deze terugkeer luidt het begin van een nieuwe Play Like a Legend-wedstrijd in, waarbij spelers van Ultimate Team kans maken op toffe prijzen.

Het eerste onderdeel van de wedstrijd wordt gevormd door de Clinical Finishing challenge. Hierbij kun je een videoclip uploaden van je mooiste finishing move. Degene die de beste video maakt, wint 100.000 FIFA Ultimate Team Coins. De komende tijd zullen er nog meer challenges volgen en de persoon die aan het eind de meeste munten in de wacht heeft gesleept, wint een supertof Ruud van Nistelrooy-prijzenpakket. Dit pakket bevat een Van Nistelrooy FUT-kaart, een Xbox One, FIFA 14 voor deze console, 1.000.000 FIFA Ultimate Team Coins, een niet-ruilbare Gary Lineker FUT-kaart en een Play Like A Legend T-Shirt.

Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Breng dan snel een bezoekje aan de officiële website van Play Like A Legend.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    mooie prijs die ze weg geven