Releasedata Second Assault-uitbreiding Battlefield 4 bekendgemaakt

Na alle problemen die spelers met Battlefield 4 hadden, werd de ontwikkeling van downloadable content voor de shooter tijdelijk opgeschort. Inmiddels zijn de grootste bugs uit het spel gehaald en is DICE druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe content voor hun game. Het Zweedse bedrijf heeft nu dan ook eindelijk de releasedata van de Second Assault-uitbreiding bekendgemaakt, nadat deze dlc al in november tijdelijk exclusief voor de Xbox One verscheen.

Spelers op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en pc met een Premium-abonnement zullen vanaf 18 februari, oftewel volgende week dinsdag, aan de slag kunnen met de nieuwe maps. Heb je geen Premium en koop je de uitbreiding liever los? Dan zal je twee weken extra moeten wachten, vanaf 4 maart is Second Assault ook beschikbaar voor niet Premium-leden.

In Second Assault ga je aan de slag op vier maps die we al kennen uit Battlefield 3 namelijk; Operation Metro, Caspian Border, Operation Firestorm en Gulf of Oman (oorspronkelijk uit Battlefield 2). Deze vier waren het populairste in Battlefield 3 en zijn allemaal geüpdatet naar de maatstaven van Battlefield 4. Dit betekent dat iedere map, de één wat grootser dan de ander, een Levolution-effect zal kennen.

De derde uitbreiding voor Battlefield 4 moet in maart voor Premium-leden verschijnen en gaat als Naval Strike getiteld. Zoals de naam al doet vermoeden staan zeegevechten in deze dlc centraal en mag je maps met de volgende illustere namen verwachten: Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker en Operation Mortar.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb nog steeds het probleem dat ik niet automatisch in een van de dlc maps van China Rising terecht kom, laat staan dat ik dat kleine embleempje heb op mijn Battlelog dat ik een eigenaar ben van de China Rising dlc. 🙁

 2.   
  Cooky-NL's avatar

  VET! Eindelijk weer ouderwets knallen in Metro! 😀

 3.   
  Goldcobra's avatar

  Zin in! Dinsdag eindelijk weer eens Operation Clusterfuck doen

 4.   
  DexMax's avatar

  Ik moet zeggen dat het een leuke DLC is. Het brengt (zoals de bedoeling is) echt het BF3 gevoel terug met een vleugje BF4 erin.

  32v32 Metro is en blijft een groot granatenfestival 🙂

 5.   
  MisterMDW's avatar

  Ziet er goed uit ! Heb er zin in !!! 😀

 6.   
  Supermanneke's avatar

  Ha, weer Gulf of Oman.

  Je kan zeggen wat je wil over het hergebruiken/remasteren van mappen. Maar in BF3 heb ik echt genoten van de Strike at Karkand DLC en ik ben blij dat ook één map het in BF4 haalt.