Gamersnet.nl

Fallout 4: Shadows of Boston duikt op bij IMDB

In december van 2013 wisten wij te melden dat Fallout 4 zich wellicht zou gaan afspelen in Boston. Dit gerucht wordt nu flink aangesterkt, want op IMDB is plots een videogamepagina verschenen voor Fallout 4: Shadows of Boston, inclusief vermeldingen van bekende acteurs en actrices.

Een officiƫle aankondiging van Bethesda is nog ver weg te bekennen, maar het lijkt erop dat we nu toch echt mogen uitkijken naar een vierde deel in de zojuist genoemde stad. De locatie biedt in elk geval voldoende historie dankzij de vele monumenten en bunkers die daar te vinden zijn.

Wellicht dat we tijdens de E3 dit jaar een onthulling mogen verwachten. Het zou in elk geval de juiste tijd zijn om een dergelijke multiplatform-titel te onthullen, aangezien de PlayStation 4 en Xbox One vooralsnog te maken hebben met een redelijke game-droogte.

Update:
De videogamepagina van Fallout 4: Shadows of Boston blijkt zojuist verwijderd te zijn door IMDB. Dit kan betekenen dat we te maken hebben gehad met een hoax, maar de dragers van aluminiumhoedjes onder ons weten wel beter natuurlijk.