Xbox 360-versie Titanfall twee weken uitgesteld

Over ruim een maand, op 13 maart, liggen de Xbox One- en pc-versie van Titanfall in de winkels. Hoewel de game van Respawn Entertainment ook naar de Xbox 360 komt, zullen 360-gamers iets langer moeten wachten voordat ze met Titanfall aan de slag kunnen. De Xbox 360-versie van Titanfall ligt namelijk pas op 28 maart in de schappen.

Patrick Söderlund van EA laat weten dat er voor dit lichte uitstel is gekozen omdat ontwikkelaar Bluepoint Games, die alleen verantwoordelijk is voor de 360-port, extra tijd nodig heeft om Titanfall voor de Xbox 360 af te maken:

To give them [developer Bluepoint] the time they need to put the finishing touches on the current-gen version of the game, we are moving the Xbox 360 ship date to March 25 in North America and March 28 in Europe. The extra two weeks will ensure the full world of Xbox gamers has an awesome experience.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ben benieuwd of dat echt de reden is, of dat er meer achter zit.

    Toeval of niet, maar 2 weken uitstel garandeert wel dat de 360-port niet wordt meegewogen in de reviews. Dat is natuurlijk positief als de kwaliteit van de port tegenvalt, maar ook in het geval dat deze zich kwalitatief (en grafisch) kan meten met de Xbox One versie.

    Mensen zullen in dat geval toch beginnen te klagen waarom de next-gen versie er niet veel beter uit ziet, en het zal natuurlijk niemand over halen om voor deze game te upgraden naar een Xbox One (Iets wat MS maar wat graag ziet gebeuren) Los daarvan zal deze beslissing de verkoopcijfers van de Xbox One versie sowieso ten goede komen.