The Order: 1886 zal geen multiplayer bevatten

Sinds de onthulling van The Order: 1886 middels een spectaculaire trailer zijn we eigenlijk vrij weinig wijzer geworden over de game. Langzaam maar zeker wordt er echter steeds meer bekend over het spel dat Ready At Dawn eind 2014 voor de PlayStation 4 uit zal brengen. Zo verschenen er recent nieuwe screenshots en kregen we vandaag te horen dat de game draait op 1080p en 30 frames per seconde.

Via Twitter is nu onthuld dat de game geen multiplayer-modus zal bevatten. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars zich volledig focussen op het ‘third person action adventure’ dat de singleplayer van The Order: 1886 ons moet gaan bieden:

Vindt je dit een goede beslissing of had je liever gezien dat The Order: 1886 een multiplayer-modus zou bevatten?

 1.   
  Daan's avatar

  Persoonlijk geef ik nooit veel om multiplayers in de games. Dus ik vind het wel best zo. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Met multiplayer kan ik me vaak ontzettend vermaken, maar dan gaat mijn voorkeur uit naar games die echt om die multiplayer draaien zoals bijv. Battlefield. Bij een game als The Order: 1886 zou een multiplayer-modus vermoedelijk slechts geforceerd aanvoelen en ten koste gaan van de singleplayer; de modus waar het bij deze game allemaal om draait. Een goede beslissing dus! ๐Ÿ™‚

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Positief! Er zijn tegenwoordig te weinig echte singleplayer games en een extra focus op de multiplayer kan de kwaliteit omlaag halen. Ik kan echt niet wachten op deze game.

 4.   
  Migueltje's avatar

  ik klaag al jaren over tegenvallende single-player ervaringen, omdat er ook tijd gestoken moest worden in de multiplayer kant van de game. Ik ben blij dat steeds meer titels aan geven full singleplayer te gaan. Dit garandeerd een beter uitgewerkt verhaal en meer speeluren. Hele dikke like.

 5.   
  JV0472's avatar

  Goede beslissing, wordt het verhaal maar beter op

 6.   
  ShadyXL's avatar

  Is voor mij niks om over te klagen ^^ Ik hoop in ieder geval dat de singleplayer wel een lange levensduur zal hebben.