Ook Beyond: Two Souls als GOTY-versie naar PlayStation 4?

Eerder vandaag meldden we jullie dat The Last of Us mogelijk naar de PlayStation 4 komt in de vorm van een GOTY-editie. Dezelfde bron, bezoeker Lordidude van het PlayStation Forum, laat weten dat ook hetzelfde gaat gebeuren met Beyond: Two Souls.

Same will happen to Beyond Two Souls.
De echte bron mogen wij nogmaals niet weten, aangezien een medewerker van Sony Computer Entertainment dan ontslagen zou kunnen worden. Als deze release echt is, dan kunnen de verkopen van een miljoen wellicht wel verdubbeld worden.

Wij zouden dit, naast The Last of Us, geweldig vinden. We beloonden Beyond: Two Souls immers met een 9,0 op GamersNET!

  1.   
    Daan's avatar

    Ik hoop het. Ben momenteel wel bezig wat games te kopen voor me PS3, maar dit zou een perfecte excuus zijn om de PS4 weer aan te slingeren. Heb de game nog niet gespeeld namelijk. 😳

  2.   
    djTheHague's avatar

    Heb Beyond: Two Souls nog steeds niet gehaald aangezien ik die tijd al druk bezig was met mijn PS4. Als de game daadwerkelijk voor de PS4 gaat verschijnen, GOTY-versie of niet, dan ga ik ‘m zeker voor de PS$ halen. Denk dat ik The Last of Us alleen haal als het inderdaad een GOTY-versie wordt met alle DLC erbij, want de game zelf heb ik al uitgespeeld.

  3.   
    assassin_MKA's avatar

    The Last of Us haal ik ZEKER voor PS4. Beyond misschien.

  4.   
    ShadyXL's avatar

    Alweer een game die waarschijnlijk in mijn lijstje komt te staan voor de PS4 >.< Mijn portemonnee begint lichter te worden.

  5.   
    soldierarjan's avatar

    Als deze game na ps4 komt koop ik hem zeker daar voor heb de ps3 versie nog niet gespeeld.

  6.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    Ik speel Beyond momenteel op de PS3 en kan met zekerheid zeggen dat het de mooiste game is die ik tot nu toe op het apparaat heb mogen aanslingeren. Ik kan me echter niet helemaal vinden in deze nieuwe trend, waarin een greatest hits van de PS3 naar de PS4 wordt gereconstrueerd. Het is gewoon ietwat makkelijk.