Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes is in 2 uur uit te spelen

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, de naar verluidt zachtgeprijsde proloog op The Phantom Pain, is volgens recente berichten al in 2 uur uit te spelen. Dit nieuws komt aan het licht door een preview van Game Informer, waarin gemeld wordt dat Ground Zeroes qua hoofdmissies vrij kort is:

Judged just by the core story mission, Ground Zeroes is short. We completed it in just less than two hours.
Overigens merkt men wel op dat het alleen de game qua hoofdmissies betreft. Spelers die zich ook graag aan zijmissies en andere vrije activiteiten wagen, zullen zich allicht langer kunnen vermaken met de game. Volgens geestelijk vader Hideo Kojima moet Ground Zeroes alle fans weer even zoethouden, terwijl men hard werkt aan de grote game, The Phantom Pain. Mede door de overgang naar de nieuwe generatie consoles heeft het ontwikkelteam langer de tijd nodig om van The Phantom Pain weer een volwaardige Metal Gear-game te maken.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes verschijnt 18 maart voor de Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    The Snelle's avatar

    hmm 2u is wel wat kort. Hopelijk is er voldoende te doen buiten de hoofdmissies.

  2.   
    ChielB's avatar

    Ik denk ook dat de meeste spelers meer doen dan alleen de hoofdmissies, zeker als je een beetje fan bent van de serie. Voor een preview hebben media vaak ook beperkt de tijd, dus dat je dan alleen hoofdmissies in 2 uur kunt behalen is niet eens zo heel schokkend voor een proloog.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Maak je geen zorgen, waarschijnlijk vullen ze het weer op met urenlange cutscenes…

  4.   
    Daniel Z's avatar

    E Rommel schreef, "Maak je geen zorgen, waarschijnlijk vullen ze het weer op met urenlange cutscenes… "

    Dat is echt een grote kracht van de serie. De cutscenes zijn wel altijd boeiend!

    Is de game dan wel gewoon voor de volle prijs te koop?

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Daniel Z schreef, "Is de game dan wel gewoon voor de volle prijs te koop?"

    Nope. Ground Zeroes is momenteel te preorderen voor circa 30 euro, waarbij de current gen-versie wat goedkoper is. Daarnaast zal de game volgens mij digitaal ook wat goedkoper zijn.

  6.   
    Hitman047's avatar

    Prijzen zijn als volgt:

    Current-gen / Digitaal: $20

    Current-gen / Fysiek: $30

    Next-gen / Digitaal: $30

    Next-gen / Fysiek: $40

  7.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ChielB schreef, "Ik denk ook dat de meeste spelers meer doen dan alleen de hoofdmissies, zeker als je een beetje fan bent van de serie. Voor een preview hebben media vaak ook beperkt de tijd, dus dat je dan alleen hoofdmissies in 2 uur kunt behalen is niet eens zo heel schokkend voor een proloog."

    Maar je kunt de game toch ook op talloze manieren spelen, ga je als een rambo te werk of ga je juist compleet stealth of beide. 8)

    Maar ja 2 uur is best wel weinig vind ik zelf, zeker voor een game die die een prijsklasse heeft zoals Hitman die beschrijft.