Update van 2,3GB groot voor PlayStation 4-versie Assassin’s Creed 4 verschenen

De PlayStation 4-versie van Assassin’s Creed 4: Black Flag heeft een update ontvangen van ruim 2,3GB en lost problemen op met betrekking tot het hebben van meer dan honderd vrienden. Sinds de release klagen gebruikers over de servers van Ubisoft en dat bepaalde content niet beschikbaar is. Ook lost de patch hardnekkige crashes en freezes op waar de game mee te kampen had.

..fixing connection issues for those with over 100 friends..
De patch voor de singleplayer komt net voor de nieuwe title update die gepland staat om op 11 februari voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One uit te komen. Deze update fikst enkele problemen met betrekking tot de interface, graphics, gameplay en het geluid. Een title update voor de pc-versie van de game is onlangs uitgebracht en lost de vele crashproblemen op.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik heb een probleem met de muziek in de game want soms lijkt het n een soort van loop te gaan, helemaal als ik schepen plunder.

 2.   
  tijn80's avatar

  Omdat ik zo goed m’n best heb gedaan in de vorige delen van AC, heb ik nu ook de kostuums van Altaïr, Ezio en Connor. Zit dit ook in de update?

 3.   
  mastertje's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Omdat ik zo goed m’n best heb gedaan in de vorige delen van AC, heb ik nu ook de kostuums van Altaïr, Ezio en Connor. Zit dit ook in de update?"

  Daar heb je automatisch al beschikking over. Althansik heb ze ook terwijl ik alleen AC III voor ps 3 had. Dus ook na de update heb je ze nog (lijkt me) 😉