Mogelijk geen seksscènes in Fifty Shades of Grey

Opmerkelijk nieuws vandaag rondom de verfilming van E.L. James’ Fifty Shades of Grey. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat het doel was de film net zoveel seksscènes te laten bevatten als het boek zelf. Hierdoor zou de film gegarandeerd een NC-17 keuring krijgen wat in de Verenigde Staten gelijkstaat aan 18 jaar en ouder.

Zo zouden dus alleen volwassen de film in de bioscoop te zien krijgen. Nu schrijft TotalFilm dat de producenten van gedachten veranderd zijn. Zij zouden de film nu ook voor jonger publiek toegankelijk willen maken en hiervoor moeten dan waarschijnlijk de meeste en misschien wel alle seksscènes verdwijnen.

Laten we hopen dat Jamie Dornan en Dakota Johnson ervan genoten hebben want alle intieme scènes zouden al zijn opgenomen. De film verteld de ontmoeting tussen literatuurstudente Anastasia Steele (Johnson) de aantrekkelijke miljonair Christian Grey (Dornan). Al snel ontwikkelt zich een bijzondere romance tussen de twee. De film is vanaf 12 februari 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren