Titanfall Xbox One alpha-registratie geopend

Titanfall-uitgever EA heeft een alpha-registratie website geopend voor de shooter van Respawn, zodat spelers kans maken om de game al voor de release te spelen en testen. De site was ontdekt nadat een gamer per e-mail een uitnodiging kreeg die hem naar de speciale Titanfall alpha-website stuurde. Electronic Arts heeft bevestigd dat het een officiële actie is.

Via de site kan je inloggen met je Origin-account en meer hoef je niet te doen om jezelf aan te melden. De komende periode zal EA aangemelde gamers uitnodigen om een vroege versie van Titanfall uit te proberen. Als je wordt uitgenodigd, krijg je een downloadcode en verdere instructies per e-mail van EA.

Overigens geldt de test alleen voor de Xbox One-versie van de game, dus voor ons alleen interessant als je over een geïmporteerde Xbox One beschikt. Er wordt niets gemeld over een test voor de pc of Xbox 360.

  1.   
    gerbenkees's avatar

    Ik hoop echt super erg dat de Xbox 350 versie alleen slechtere Graphics heeft en niet een totaal ander spel is dan de PC en de Xbone versie.

  2.   
    Sa.'s avatar

    Zojuist mezelf ingeschreven 🙂

  3.   
    Sympharion's avatar

    Het spel moet in maart uitkomen en ze zijn nu pas bij Alpha? Ze hadden al bij Bèta moeten zijn.

    Edit: Oh wacht, het is van EA.

  4.   
    gamepower's avatar

    thx GN voor de tip, meteen even inschrijven 😉

  5.   
    Hitman047's avatar

    Verwacht er niet teveel van.

    De Alpha is voorlopig beperkt tot Noord Amerika. Verder staat de de boel onder strikte NDA, dus verwacht ook geen nieuwe screens en/of gameplay.

    Overigens worden de codes morgen al verzonden. 😉

  6.   
    RinusReetRidder's avatar

    Het is inderdaad alleen een kleine technische test. Gelukkig komt de game al snel uit 🙂