Gamersnet.nl

Stem nog drie weken op de MN Movie Awards!


Het is dan wel 2014, maar jullie kunnen nog steeds stemmen op jullie beste film van 2013! Doe mee met de MoviesNET Movie Awards en maak kans op een van onderstaande geweldige prijzenpakketten. Het enige wat je hoeft te doen is jouw stem uit te brengen.



Het werkt als volgt, je vult een korte vragenlijst in met vragen over MoviesNET, jezelf en films. Tot slot stem je op jouw beste film van 2013. Eindigt de film die jij gekozen hebt op de eerste plaats dan maak je kans op het grootste prijzenpakket van de twee, we verloten het pakket onder alle stemmers die deze film gekozen hebben en komen het prijzenpakket vervolgens persoonlijk bij jou thuis bezorgen. Vandaar dat we je adresgegevens nodig hebben, hier doen we verder niets mee.

Valt jouw favoriet nou net buiten de boot en eindigt deze op de tweede plaats? Niet getreurd, we hebben een iets kleiner pakket dat we verloten onder de stemmers die op deze film gestemd hebben. Wil jij dus kansmaken op één van de twee pakketten hierboven? Klik dan op de link hieronder en vul de vragen in!

Stem nu op de MoviesNET Movie Awards!!!

Meedoen kan nog tot en met vrijdag 31 januari 23:59u.