Bethesda: PlayStation 4 en Xbox One per abuis gekoppeld aan Skyrim

Vanmorgen maakten we jullie nog lekker met het bericht dat er wellicht een next-gen versie van The Elder Scrolls V: Skyrim op komst was. Bethesda heeft zojuist gereageerd op de geruchten en nu blijkt dat het helaas om een hoax gaat.

Op de website van de game stonden vanmorgen de PlayStation 4 en Xbox One als toegevoegde platformen van release op de lijst, waardoor de geruchtenstroom van een next-gen release op gang kwam. Peter Hines, hoofd woordvoerder van Bethesda, laat nu via Twitter weten dat deze toevoegingen per abuis online verschenen:

We have been working on the CMS that runs our sites. A bug caused platforms that don’t exist to show up for some games. Sorry for confusion.
Hines laat daarnaast weten dat de vermeende email met daarin de geplande aankondiging een hoax is. Helaas lijkt het er dus op dat het vooruitzicht van een next-gen release van The Elder Scrolls V: Skyrim weer uit het geheugen geschrapt kan worden.

Saillant detail: Hines zegt nergens dat een next-gen release uitgesloten is. Zou Bethesda dan toch een slimme publiciteitsstunt hebben neergelegd? Laat jullie mening achter in de comments.

  1.   
    NinoMelle's avatar

    Vet balen zat er echt op te hopen dat het waar was.. Heb Skyrim op de PS3 met veel plezier gespeeld alleen hier en daar wat bugs en stotterend beeld, het leek me daarom ook super vet om dit op de PS4 te spelen. Maar helaas hoogst waarschijnlijk niet dus.

  2.   
    Talska's avatar

    lol stiekum is Skyrim nog steeds hot ondanks alle bugs.

  3.   
    Andrevantoever's avatar

    Ah dit is wel een tegenvallertje.. 🙁