Gamersnet.nl

Skyrim onderweg naar PS4 en Xbox One?

Terwijl de release van The Elder Scrolls Online naderbij komt, blijkt nu dat ook The Elder Scrolls V: Skyrim op herhaling mag komen. Let wel; het gaat hier om een release voor de next-gen consoles. De officiële website van de game toont nu ook de PlayStation 4 en Xbox One als platform van release.

Naar het schijnt heeft de Bethesda Store onlangs een email aan een klant gestuurd met daarin het bericht dat er op zondag 12 januari een aankondiging zal plaatsvinden. Een re-release voor de next-gen consoles zal menig gamer als muziek in de oren klinken, want dit zal uiteraard een hele verbetering betekenen ten opzichte van de versies verkrijgbaar op de PlayStation 3 en Xbox 360. Denk bijvoorbeeld aan een grafische boost en een verbeterde framerate. Wellicht dat de aansluitend verschenen expansions aan dit pakket zullen worden toegevoegd, maar dat is voor nu uiteraard pure speculatie. Zondag weten we meer.

Hoe mooi zal de wereld van Skyrim er op de next-gen apparaten uit kunnen gaan zien? Een tweetal screenshots van ene Duncan Harris die te zien zijn op zijn website ‘Dead End Thrills’ tonen de potentie. Wie van jullie zou er interesse hebben in een next-gen editie van The Elder Scrolls V: Skyrim? Laat het weten in de comments.

[SCREENSHOTS]