Telltale zou heel graag een James Bond-game maken

Telltale heeft zichzelf de afgelopen tijd stevig op de kaart gezet met de ijzersterke, episodische game van The Walking Dead. De manier waarop Telltale franchises vertaalt naar een game slaat aan bij een grote groep gamers. Niet geheel verrassend volgen er nog meer bekende namen uit de studio van Telltale. En als het aan mede-oprichter Kevin Bruner ligt komt daar ooit nog eens een bekende geheim agent bij…

Volgens Bruner zou men dolgraag een James Bond-game maken. Hij is een groot fan van 007 en baalt er vooral van dat James Bond in de meeste games als een massamoordenaar wordt neergezet, terwijl de films en boeken veel meer om spionnenwerk en intriges draaien. Bruner vertelde:

I’m a giant James Bond fan and I’m always frustrated by games that make him a mass murderer. He’s a super-spy, and that’s a different skillset. The films make him less of a mass murderer, and there’s not much killing in the books – more spying and intrigue.
Denk je dat Telltale ook de James Bond-franchise onder handen zou moeten nemen om de Britse spion een waardige game te geven vol spionage en intriges? Of zijn er nog andere franchises die de episodische Telltale-aanpak verdienen? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    tijn80's avatar

    Lijkt me ook wel humor om een James Bond in de stijl van Monkey Island te spelen 😀

  2.   
    lassieman's avatar

    Als ze echt een goede spy-game met goed verhaal maken, ben ik positief!

  3.   
    XtheundeadloverX's avatar

    lassieman schreef, "Als ze echt een goede spy-game met goed verhaal maken, ben ik positief!"

    Telltale staat bekend voor de goede storylines!

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Alles wat Telltale maakt is fantastisch, of het nou om sprookjes gaat, of om zombies. En ik verwacht dat hun Game Of Thrones game ook weer subliem zal zijn. Dus ik zeg, DOEN!

  5.   
    yannick_TXL's avatar

    Ik zeg doen!

  6.   
    SN0WIE's avatar

    Ik zeg wacht er even mee! Haha. Ze zijn nu met zo veel series bezig, ik heb het gevoel dat nog een serie erbij alleen maar ten koste zal gaan voor de andere series (lees, extreem lange wachttijden voor een nieuwe episode). Als je daar geen probleem mee hebt maakt het natuurlijk niet uit, maar sommige mensen spelen niet alle series en willen niet een half jaar wachten op een nieuwe aflevering.

    Als ze tijd hebben, doen!

  7.   
    HWSHHZ's avatar

    misschien is een Game van de Spartacus serie ook wel een goed idee, en dan niet zo’n versie als die van Ubisoft, maar gwoon egt een waardige first/third person game met een goede storyline zoveel mogelijk volgens de film… tis maar ideetje…

  8.   
    MisterMDW's avatar

    Lijkt me vet sowieso een nieuwe goede bondgame mag wel weer eens verschijnen is veel te lang geleden ! 😳

  9.   
    JohnnyBNL's avatar

    Laat maar komen, ik heb wel zin in een James Bond game van Teltale. 8)

  10.   
    Moodey's avatar

    als zij t krijgen, moet t niet weer zon point n click adventure doen… vind ik nooit wat aan…

  11.   
    HWSHHZ's avatar

    een game van de serie Revolution zou volgens mij ook niet eens zo’n slecht idee, alle elektriciteit over de hele wereld weg en jij mag het oplossen! leuk tog?

  12.   
    Rudizo18's avatar

    Hmm ik heb nog nooit een echt goed james bond spel gespeelt… Dus wie weet misschien komt er dan verandering in wie weet :3

  13.   
    3bdelilah's avatar

    One step at a time, overhypte ontwikkelaars. Kan me de Game of Thrones en Borderlands games amper voorstellen..

  14.   
    Rotterdam9's avatar

    Dat willen we ook TT, maar eerst Game of Thrones please.