Mirror’s Edge 2 krijgt andere schrijver

Rhianna Pratchett is een grote naam op het gebied van verhalen voor games, films en series. Zo werkte ze onder andere aan Tomb Raider, Prince of Persia, Heavenly Sword en Mirror’s Edge. Hoewel Mirror’s Edge een behoorlijke cultstatus heeft verkregen in de afgelopen jaren, is Pratchett alles behalve tevreden met het verhaal van de game. Dat is ook meteen de reden waarom ze heeft bedankt voor het schrijven van het verhaal voor Mirror’s Edge 2.

Via Twitter laat Pratchett weten dat er destijds door DICE keuzes zijn gemaakt die volgens haar het verhaal niet ten goede kwamen. Ook was de game al behoorlijk gevorderd toen zij werd aangetrokken om het geheel van een verhaal te voorzien.

Vond jij het originele verhaal van Mirror’s Edge ook zo slecht als Pratchett? Of is alle zelfkritiek overbodig en had de game juist een tof verhaal? Laat het ons weten!

  1.   
    WesterW's avatar

    Het verhaal van Mirror’s Edge was an sich niet erg diep, maar dat je weinig informatie kreeg vormde juist een van de pluspunten. Er werd in de game veel aan de verbeelding van de speler overgelaten en dat is iets wat je in westerse blockbusters slechts sporadisch aantreft.

  2.   
    JohnnyBNL's avatar

    Voor mijn gevoel heeft zij niet gefaald, Mirror’s Edge was een experiment in mijn ogen, dan mag je best wel hier en daar wat steken laten vallen.

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Hoort het niet “Mirror’s Edge 2 krijgt een andere schrijver” te zijn? Of heb ik het nou verkeerd? 😛

    Ik vond het verhaal van Mirror’s Edge niet slecht, maar ook niet super. Het was “ok”, maar toch zeer vermakend. Het heeft gewoon iets.. Ik kan het niet uitleggen.

  4.   
    Rudizo18's avatar

    zolang het minimaal even vet word als deel 1 vind ik alles best 😀