Runescape viert dertiende verjaardag

RuneScape viert dit jaar zijn dertiende verjaardag en dat gaat uiteraard gepaard met een feestje. Ontwikkelaar Jagex laat weten dat de game “terug naar zijn roots” zal gaan. Hierbij mogen de gebruikers beslissen wat er wanneer moet gebeuren.

Jagex vertelt in een officiële verklaring:

We want to give the power to the players to decide what we do and when it happens. In mid-January, we’re going to launch a new in-game poll system, which will give members at least one new content poll to vote on each week.
Meer informatie is te vinden op de officiële website van RuneScape.

 1.   
  Daan's avatar

  Heb het één jaar heel actief gespeeld, dit was net voor de grafische HD update in 2007 (geloof ik). Heb 99 Woodcutting gehaald, en daarna kwamen al die rare updates en vond ik het niets meer aan. Ben geëindigd ongeveer twee maanden na de Dungeoneering update.

 2.   
  Goldcobra's avatar

  Ik heb het zo ongeveer een half uur gespeeld. Vond er geen bal aan

 3.   
  Aprotodon's avatar

  Vroeger ook helemaal kapot gespeeld. Het moment waarop ik de Quest Point cape haalde 8) Deze game heeft denk ik z’n beste tijd ook wel gehad.

 4.   
  Chi.exe's avatar

  Speel al ongv 3 jaar geen Runescape, maar toch leuk om dit te lezen. Brengt aardig wat herinneringen terug, ondanks dat ik het nu niet meer zo veel aan vind.

 5.   
  Ralph P Scene's avatar

  als je registreert krijg je gratis member moet je wel eerst een… qeust doen wat als je niet snapt lang duurt-.-

 6.   
  Robert bier's avatar

  Ik moet zeggen dat ik hier wel enig wat uren/dagen aan besteed heb. Een van de leukste games die ik op de pc heb gespeeld. Vaak tot in de late uurtjes met wat vrienden. Tot m’n 17e ongeveer, toen ben ik wat gaan afbouwen. één keer in de week nog inloggen, en toen was mijn membership verlopen. Sindsdien eigenlijk nooit meer gespeeld. Wel af en toe geprobeerd om het te spelen, maar het plezier was er toen ook wel in weg.
  Leuk om te spelen met wat vrienden destijds. Leuk om te lezen dat het al 13 jaar bestaat, maar het heeft voor mij geen extra waarde meer.

 7.   
  nivlem's avatar

  ik speel rs nu al een aantal jaren sinds 2005 geloof ik. dus dat is al aardig lang, heb zelfs meerdere accounts gehad. hoop dat ze nog vele jaren door mogen gaan, en ik zal gewoon blijven spelen. maar er mag voor f2p wel wat meer komen vind ik dus ik zal afwachten wat de ideeen daarvoor zijn

 8.   
  Rudizo18's avatar

  Damn dat is lang geleden….
  Ben jaren geleden gestopt omdat ik voor 4.000 miljoen aan spullen gehacked was.. (Wat in ieder geval toen de tijd ongelofelijk veel was…)

  Maar ben wel nieuwsgierig hoe het er nu aan toe is dus kijk morgen wel even of ik mijn wachtwoord nog weet :p