Luister aanstaande zaterdag naar de GN Radio Marathon!

Aanstaande zaterdag (4 januari) is het weer zover! De vierde editie van de GamersNET Radio Marathon, waarin de niet alleen de 200e aflevering van GNR vieren, maar ook het afgelopen jaar bespreken, vooruitblikken op 2014 en heel veel prijzen weggeven! Dit doen we in een 12 uur durende show die helemaal live te volgen is via GamersNET. We streamen audio en video, je kunt live inbellen en natuurlijk zal de chat ook weer vollopen met vrienden van GN.

Het heet dan wel de GamersNET Radio Marathon, maar ook MoviesNET is van de partij! Tussen 13:00 uur en 14:00 uur blikken we terug op het filmjaar 2013 en kijken we vooruit naar de films van de komende jaren. We sluiten het uur af met een spannende nieuwe tussenstand van de MoviesNET Movie Awards! Oftewel, het is zeker de moeite waard om ook als filmfan gezellig aan te schuiven voor de GamersNET Radio Marathon.

Het spektakel begint zaterdag om 10.00 uur en zal duren tot 22.00 uur in de avond. We geven rond etenstijd een pizza weg in “Doe na en win een Pizza”, je kunt een tof prijzenpakket winnen in “De Nutteloze Het Gaat Nergens Over Spek En Bonen Quiz” en ieder half uur geven we een downloadcode weg in “Vul in en Win”!

Kortom, aanstaande zaterdag staat in het teken van de GN Radio Marathon! Het wordt een mooi feest.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren