GN Lunchtip: Kung Fury!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Eigenlijk is de GN Lunchtip in het leven geroepen om wat meer licht te schijnen op de geeky gamecultuur. Soms stuiten we echter op een film of video die daar weinig mee te maken heeft, maar die we jullie toch niet willen of zelfs dúrven te ontnemen. Zo is enkele dagen geleden een trailer online gekomen van een film die het allemaal net even anders wil gaan doen.

Kung Fury zal zich richten op dinosaurussen, nazi’s, Noorse goden en heel veel Kung Fu. Mocht je graag willen dat de film daadwerkelijk tot stand gebracht wordt dan kun je altijd doneren via Kick Starter. Bekijk hieronder in ieder geval de vrij overtuigende trailer:

>

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! All I want for Christmas is you!.
  1.   
    Hillianii's avatar

    Apart haha