Inhoud van mysterieus kerstpakket Square Enix onthuld

Vorig weekend lieten we jullie weten dat Square Enix in zijn online winkel een mysterieuze box verkocht. Deze kostte 6,49 euro en bevat volgens de uitgever voor ruim 75 euro aan content. Zojuist heeft Square Enix de inhoud van de box onthuld.

Het kerstpakket bevat Steam-codes voor Tomb Raider, Just Cause 2, Hitman: Blood Money en Dungeon Siege 3. Toegegeven: deze games zijn momenteel tezamen geen 75 euro meer waard, maar dat maakt dit allesbehalve een slechte deal. Enkel Tomb Raider voor 6,49 euro zou immers al een koopje zijn. Bovendien ontvang je een code die je 20 procent korting geeft op een willekeurige game in de Square Enix-winkel.

Heb jij de box aangeschaft? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  NoFearz's avatar

  Blij dat ik het toch maar niet heb gekocht 😛

 2.   
  Jarek's avatar

  NoFearz schreef, "Blij dat ik het toch maar niet heb gekocht :P"

  Ik ook, de enige game die ik nog niet had was Dungeon Siege 3.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Inderdaad, gelukkig heb ik het ook niet gekocht. Alle games heb ik al, Dungeon Siege 3 heb ik hier nog liggen ongeopent. Rest heb ik al, of heb ik ooit uitgespeeld….

  Matige kerstactie zeg!

 4.   
  Leon's avatar

  Ik zou het geen matige actie willen noemen. Als Tomb Raider bij de Steam Holiday Sale voorbij zou komen voor 6,49 zou dat al een hele goede deal zijn en nu krijg je er ook nog eens drie oudere games bij. Probleem is alleen dat Square de verwachtingen zelf een beetje hoog had gelegd door te adverteren met “ruim 75 euro aan content”.

 5.   
  blackname's avatar

  Ik heb hem gekocht, moet toegeven stelt een beetje teleur maar heb mn geld zeker waar met alleen tomb raider al

 6.   
  _xNickelson's avatar

  Kan je hem nog aanschaffen?