Gamersnet.nl

Gerucht: Ubisoft komt in 2014 met twee nieuwe Assassin’s Creed-games

Hoewel uit de poll rechts van deze pagina blijkt dat de meeste gamers momenteel wel even klaar zijn met Assassin’s Creed, lijkt Ubisoft koppig door te gaan met de franchise. Verschillende bronnen hebben namelijk tegenover de website Examiner laten weten dat het Franse bedrijf volgend jaar met maar liefst twee nieuwe Assassin’s Creed-games op de proppen komt.

Eén hiervan wordt ontwikkeld voor de PlayStation 3 en Xbox 360, de ander zal verschijnen op de PlayStation 4 en Xbox One. Mochten deze geruchten kloppen, dan lijkt het erop dat Ubisoft volgend jaar een Assassin’s Creed-titel zal uitbrengen die de potentie van de next-gen consoles ten volle benut. Opvallend genoeg wordt er met geen woord gerept over een release voor de pc of de Wii U.

Volgens de bronnen worden er momenteel grote veranderingen doorgevoerd in de franchise. Wat dat precies zal betekenen voor ons gamers, komen we waarschijnlijk volgend jaar pas te weten. Assassin’s Creed-fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, maar de voortekenen zijn in ieder geval veelbelovend.